Το ξέσπασμα του Μάρκου Σεφερλή

Ο Μάρκος Σεφερλής δεν έμεινε στιγμή αμέτοχος από τις δραματικές στιγμές που περνάει η χώρα μας το τελευταίο διάστημα, βυθίζοντας στην αγωνία και το φόβο το μεγαλύτερο μέρος του λαού.

Ο ίδιος, σχολίασε την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα με μια φωτογραφία της γαλανόλευκης σημαίας στο προφίλ του στο twitter και τη φράση: «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Μόνο αν είμαστε ενωμένοι, θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες των ημερών!».

Αυτό στάθηκαν η αφορμή για να μπει ο showman σε περιπέτειες. «Κάποιοι ανέμειξαν το όνομα μου και βγήκα μίλησα για αν διαχωρίσω την θέση μου. Κακώς αναμίχθηκε το όνομα μου σε μια λίστα με βολεμένους. Θεωρούμαι εγώ βολεμένος που δουλεύω από το πρωί ως το βράδυ;», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Με το Καλημέρα» που παρουσιάζει η Χριστίνα Λαμπίρη στο Epsilon.

Και λίγο μετά τόνισε πως παίζεται ένα παιχνίδι γύρω από το όνομα του. « Υποκινείται ένα παιχνίδι εις βάρος μου και θα πάρω τα μέτρα μου, υπάρχει και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και θα απευθυνθώ εκεί γιατί δεν θέλω να συμμετέχω στο παιχνίδι αυτό».

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί:

Πηγή: peoplegreece