Η κόρη του Κέρτ Κομπέιν δεν ακούει Nirvana

Η Φράνσις Μπιν, κόρη του frontman των Nirvana, Κέρτ Κομπέιν, εξομολογείται ότι ποτέ δεν της άρεσαν οι Nirvana και ζητάει συγγνώμη από την δισκογραφική που προωθεί τους Nirvana. Την αποκάλυψη αυτή την έκανε στην συνέντευξη της στο περιοδικό  Rolling Stone.

Η 22χρονη Φράνσις που έχασε τον πατέρα της όταν ήταν μόλις 20 μηνών-όταν αυτός αυτοκτόνησε το 1994 σε ηλικία 27 ετών-λέει ότι ο Κομπέιν «μας εγκατέλειψε με τον χειρότερο τρόπο..». Δίνει την δική της εξήγηση γιατί αυτοκτόνησε: «Ο Κερτ έφτασε σε ένα σημείο όπου έπρεπε να θυσιάσει κάθε κομμάτι του εαυτού του για την τέχνη του, γιατί ο κόσμος αυτό περίμενε από αυτόν. Νομίζω ότι αυτό ήταν μια από τις βασικές «σκανδάλες» του γιατί ένοιωθε ότι δεν έπρεπε να είναι εδώ και ότι όλοι θα ήταν πιο ευτυχισμένοι χωρίς αυτόν».

Τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας πάντως, της λένε συνεχώς πόσο μοιάζει στον πατέρα της.

Οι αποκαλύψεις σχετικά με τον πατέρα της δεν σταματούν εκεί. “Θα ένιωθα πολύ πιο περίεργα αν ήμουν φαν του. Ήταν γύρω στα 15 μου όταν αντιλήφθηκα όταν δεν τον γλίτωνα με τίποτα. Ακόμη και όταν βρισκόμουν στο αυτοκίνητο και άκουγα ραδιόφωνο, να σου κι ο πατέρας μου. Είναι μεγαλύτερο από τη ζωή. Και η κουλτούρα μας έχει εμμονή με τους νεκρούς μουσικούς, έτσι κι αλλιώς. Λατρεύουμε να τους τοποθετούμε σε βάθρο. Αν ο Κερτ ήταν απλά ένας ακόμη τύπος που εγκατέλειψε την οικογένειά ου με τον χειρότερο δυνατό τρόπο… Αλλά δεν ήταν. Ενέπνευσε ανθρώπους που τελικά τον τοποθέτησαν σε βάθρο”

O θυμός της νεαρής για την αυτοκτονία του πατέρα της είναι έκδηλος…

1

2

3