Οι παλιές σταρ του Hollywood συμβουλεύουν...

Merilyn Monroe, Elizabeth TaylorAudrey Hepburn, Grace Kelly

Fashion είδωλα που έχουν γράψει ιστορία για το στυλ, την ομορφιά και την λάμψη τους. Οι εποχές έχουν αλλάξει και έχουν ανακαλυφθεί νέοι τρόποι για να αναδείξουμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και της ‘καθηγήτριες’ της ομορφιάς, τα tips των οποίων τα χρησιμοποιούμε μέχρι και σήμερα.

MARILYN MONROE

Δύσκολα να διαγράψεις από την μνήμη σου τα ζουμερά χείλη της σέξι Marilyn Monroe. Τι έκανε και είχε αυτό το jucy αποτέλεσμα;  Φορούσε 5!!! διαφορετικές αποχρώσεις κόκκινου κραγιόν. Ξεκινούσε με τις πιο σκούρες από το περίγραμμα και συνέχιζε προς τα μέσα με τις πιο ανοιχτές.

Marilyn-Monroe-egxromi-kokkino-kragion-393x500

SOPHIA LOREN

Έβαζε πάντα ελαιόλαδο στο νερό του μπάνιου της και μούλιαζε ώστε να ενυδατωθεί βαθιά και να αποκτήσει τέλεια λάμψη.

sofia-loren-kokkina-mallia-eyeliner-395x500

ELIZABETH TAYLOR

Η αψεγάδιαστη επιδερμίδα της Elizabeth Taylor οφείλεται στο ότι ξύριζε όλο της το πρόσωπο!

Μην θορυβείστε, είναι κοινή πρακτική στην Ιαπωνία και λέγεται πως κάνει τέλεια απολέπιση δίνοντας υπέροχη λάμψη στο πρόσωπο.

elizabeth-taylor-kokkino-forema-gouna-392x500

AUDREY HEPBURN

Ένα από τα στοιχεία που χαρακτήριζε την Audrey ήταν οι βλεφαρίδες της. Οι εντυπωσιακές της βλεφαρίδες ήταν αποτέλεσμα σκληρής και λεπτομερούς (ίσως και επικίνδυνης) δουλειάς. Αφού εφάρμοζε τη μάσκαρα, τις χώριζε μια μια με μια καρφίτσα…

audrey-hepburn-fridia-matia-plati-profil-377x500

GRACE KELLY

Φορούσε ένα σκούρο ρουζ κάτω από τα ζυγωματικά και ένα ανοιχτότερο ακριβώς επάνω τους για να δημιουργεί γωνίες. Με λίγα λόγια ήταν η πρωτοπόρος του contouring (βλ. Kardashians).

grace-kelly-ksanthia-kokkino-kragion-384x500

 

MARLENE DIETRICH

Τα έντονα ζυγωματικά θέλουν θυσίες και η Marlene Dietrich λέγεται πως είχε αφαιρέσει τους φρονιμίτες της για να τα τονίσει  και πως χρησιμοποιούσε ταινία για να κάνει mini lift στο πρόσωπό της.

Marlene-Dietrich-ksanthia-poza-retro-411x500

RITA HAYWORTH

Όλες ζήλευαν τα λαμπερά μαλλιά της τα οποία φρόντιζε με το παραπάνω. Για να τα φροντίσει, τους έβαζε ζεστό ελαιόλαδο μετά από κάθε λούσιμο, το άφηνε και στη συνέχεια τα ξέπλενε με νερό και λεμόνι.

Rita-Hayworth-kokkina-mallia-kokkino-kragion-330x500

INGRID BERGMAN

Λέγεται ότι η  Ingrid Bergman αφαιρούσε ένα εκατοστό από τη γραμμή των μαλλιών της (τα ξύριζε) για να κάνει το μέτωπό της μεγαλύτερο…Τα σχόλια δικά σας!

Ingrid-Bergman-kokkino-kragion-395x500