Ζώδια: Εδώ υπάρχει μια έκλειψη μεγάλη....

Εδώ υπάρχει μία έκλειψη μεγάλη και εσύ…μιλάς για κάτι πράγματα μικρά…

Σύμφωνα με την αστρολογία η ολική έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται την Παρασκευή  20 Μαρτίου στις 11:36 στις 29ο 27΄των Ιχθύων πρόκειται να επηρεάσει-σε μικρό  ή μεγάλο βαθμό- την ψυχολογία μας.

Παράλληλα έχουμε Νέα Σελήνη, σύνοδο Ήλιου Σελήνης και το δυναμικό τετράγωνο Ουρανού Πλούτωνα. Επηρεάζονται κυρίως τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι , Ιχθύες) των τελευταίων ημερών, τα παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι) των πρώτων ημερών και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στην τελευταία μοίρα των μεταβλητών ζωδίων.

Οι αναλύσεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά έτσι όπως τις παρουσιάζει το site zwdiakos.gr.

ΚΡΙΟΙ: Η διαίσθησή σας θα είναι οξυμένη στις 20 Μαρτίου με την έκλειψη στους Ιχθύς. Θα ξέρετε ποιοι είναι με το μέρος σας και ποια άτομα δεν πρέπει να εμπιστεύεστε. Μπορεί να μάθετε για μια σκευωρία που έχει παιχτεί σε βάρος σας ή για τις παρασκηνιακές κινήσεις ενός προσώπου εναντίον σας. Να προσέχετε γιατί ίσως αποκαλυφθεί ένα μυστικό σας και τότε θα κινδυνέψει η φήμη ή η εξέλιξη της καριέρας σας. Η επαγγελματική σας πορεία εξαρτάται από τις κινήσεις που θα κάνετε, γι’ αυτό μην αφήσετε τίποτα στην τύχη. Αν δείτε πως ακολουθείτε λάθος δρόμο μη διστάσετε να αλλάξετε κατεύθυνση.

ΤΑΥΡΟΙ:Η έκλειψη στους Ιχθύς την 20η Μαρτίου επηρεάζει περισσότερο τις σχέσεις σας με γνωστούς και φίλους. Θα πάρετε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από μια δύσκολη θέση ή που θα αποκαλύψουν τις πονηρές προθέσεις κάποιων που θεωρούσατε έμπιστα άτομα. Ίσως εμφανιστεί στη ζωή σας ένα άτομο που στο παρελθόν αποδείχτηκε αναξιόπιστο και πρέπει να είστε επιφυλακτικοί. Για αρκετούς από εσάς είναι κατάλληλη στιγμή να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας, να αρχίσετε μια νέα προσπάθεια ή να δώσετε ζωή σε ένα παλιό σας όνειρο για να μη σας μείνει απωθημένο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με την έκλειψη στους Ιχθύς στις 20 Μαρτίου όσοι νιώσατε ότι καταπιέζεστε ή ότι αδικείστε στο επαγγελματικό σας περιβάλλον θα ζητήσετε καλύτερες συνθήκες εργασίας και καλύτερη συμπεριφορά από συναδέλφους και ανωτέρους. Ενδέχεται να καταλάβετε πως κάποιοι συνωμοτούν εναντίον σας και θα πρέπει να τους αντιμετωπίσετε με θάρρος. Ίσως πάρετε προνόμια που διεκδικούσατε εδώ και καιρό. Αναζητήστε στήριξη σε φιλικά άτομα που εμπιστεύεστε. Θα γίνουν αρκετές αλλαγές στο κοινωνικό σας περιβάλλον αυτό το διάστημα και πρέπει να παίρνετε γρήγορες και σωστές αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Να είστε τυπικοί και προσεκτικοί στις 20 Μαρτίου με την έκλειψη στους Ιχθύς για να μην έχετε δυσάρεστες επιπτώσεις σε επαγγελματικά ζητήματα ή προβλήματα με το νόμο και τις αρχές. Μη δράσετε παρορμητικά προσπαθώντας να κάνετε αλλαγές που δεν είστε έτοιμοι να υποστηρίξετε και αν είστε σε δίλημμα απευθυνθείτε για συμβουλές σε άτομα που έχουν αποδείξει ότι είναι φερέγγυα και σοβαρά. Σχέσεις, γάμοι και συνεργασίες που δεν έχουν γερά θεμέλια θα υποστούν κι άλλη φθορά. Αν δεν είστε έτοιμοι για ριζικές αλλαγές τουλάχιστον αρχίστε να σκέφτεστε ότι πρέπει να ανεξαρτητοποιηθείτε.

ΛΕΟΝΤΕΣ:Κατανικήσετε την τάση σας να σκέφτεστε κάποιον που σας πλήγωσε ή σας αδίκησε και δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να διασφαλίσετε την ισορροπία και την ηρεμία σας. Να προσέχετε τις συναλλαγές σας και τις συμφωνίες που θα κλείσετε στις 20 Μαρτίου με την έκλειψη στους Ιχθύς, μην αποκαλύψετε προσωπικά και οικονομικά δεδομένα και να είστε σε εγρήγορση γιατί θα πάρετε χρήματα από πηγή που δεν περιμένατε. Αναπάντεχα γεγονότα θα αλλάξουν την καθημερινότητά σας και θα σας προσθέσουν περισσότερες ευθύνες. Ίσως αναγκαστείτε να αλλάξετε εργασιακό περιβάλλον ή θα παρουσιαστεί μια ευκαιρία να πραγματοποιήσετε ένα επαγγελματικό όνειρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ:Η έκλειψη απέναντι από το ζώδιό σας στις 20 Μαρτίου θα επηρεάσει κυρίως τη σχέση, το γάμο ή τις συνεργασίες σας. Θα αντιληφθείτε τις πραγματικές προθέσεις κάποιου που θέλει να ξαναμπεί στη ζωή σας. Ο σύντροφός σας θα είναι επίμονος και ίσως νοιώσετε πως προσπαθεί να σας ανταγωνιστεί. Μην επιτρέψετε σε γεγονότα του παρελθόντος να επηρεάσουν αρνητικά μια σχέση ή μια συνεργασία που ξεκινά. Ένας παθιασμένος έρωτας μπορεί να σας αποσυντονίσει και να σας δημιουργήσει ανασφάλεια. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις αν δεν ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας.

ΖΥΓΟΙ:Θα διαπιστώσετε ότι κάποιος συνεργάτης σας επιβουλεύεται ή ότι δεν έχει καλή άποψη για εσάς και τη δουλειά σας στις 20 Μαρτίου με την έκλειψη στους Ιχθύς. Χωρίς να το προκαλέσετε θα βρεθείτε μπλεγμένοι σε παρασκηνιακές ενέργειες ή δεν θα εκτιμηθούν οι επαγγελματικές σας ικανότητες. Έχετε μάτια και αυτιά ανοιχτά, θα μάθετε κάτι που θα σας βοηθήσει να καταφέρετε κάτι σημαντικό. Μην προγραμματίστε τώρα αγορά σπιτιού ή μετακόμιση και μην επιτρέψετε σε μέλη της οικογένειάς σας να ανακατευτούν στο γάμο σας γιατί θα δημιουργηθεί μεγάλη αναστάτωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Στις 20 Μαρτίου με την έκλειψη στους Ιχθύς θα επικεντρωθείτε στην προσωπική σας ζωή και για να μη δυσκολευτείτε ιδιαίτερα καλό είναι να απαλλαγείτε από ενοχές και από τις δυσάρεστες σκέψεις που σας εμποδίζουν να χαρείτε. Ίσως ανακαλύψετε τα μυστικά που κρύβει ο σύντροφός σας. Αν έχετε παράλληλη ή παράνομη σχέση κινηθείτε προσεκτικά γιατί υπάρχουν πολλές πιθανότητες να εκτεθείτε. Θα σας εκνευρίσουν αλλαγές που θα γίνουν στο χώρο εργασίας ή στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Ίσως σας αναθέσουν πολλές υποχρεώσεις και θα εκφράσετε τη δυσαρέσκειά σας με άσχημο τρόπο.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Με την έκλειψη στους Ιχθύς την 20η Μαρτίου θα έχετε την τάση να μείνετε μόνοι για να γιατρέψετε τις πληγές σας από την άδικη συμπεριφορά ενός αγαπημένου προσώπου ή γιατί νιώθετε άσχημα για όσα σας συμβαίνουν. Ίσως μάθετε ένα οικογενειακό μυστικό που θα αλλάξει τη γνώμη που έχετε για έναν συγγενή. Μην ασχοληθείτε με αγοραπωλησίες και περιουσιακά θέματα και μην ανακατευτείτε σε διαφωνίες. Θα αναζητήσετε παρηγοριά και ελπίδα στον ερωτικό σας σύντροφο αλλά υπάρχει κίνδυνος να τον εκνευρίσετε και τότε θα εισπράξετε δυσάρεστα σχόλια που θα αυξήσουν την ανασφάλειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Στις 20 Μαρτίου με την έκλειψη στους Ιχθύς υπάρχει κίνδυνος να μιλήσετε άσχημα σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο επειδή θα νομίζετε πως έκανε κάτι σε βάρος σας ή επειδή θα παρεξηγήσετε τα λόγια του. Αντί να κάνετε σενάρια στο μυαλό σας αξιοποιείστε τα μαθήματα που πήρατε το τελευταίο διάστημα και προωθήστε τις ιδέες και τη δουλειά σας. Θα έρθουν στην επιφάνεια άγνωστα γεγονότα. Αν έχετε προβλήματα με κάποιο μέλος της οικογένειας τώρα θα κορυφωθούν. Είναι πιθανό να αλλάξετε σπίτι γιατί σας είναι πολύ δυσάρεστη η συγκατοίκηση. Μην πείτε άσχημα λόγια γιατί θα μετανιώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν στις 20 Μαρτίου με την έκλειψη στους Ιχθύς. Μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά έξοδα που πρέπει να αντιμετωπίσετε άμεσα και θα αγχωθείτε για το πώς θα τα βγάλετε πέρα με τις υπόλοιπες υποχρεώσεις σας. Όμως είναι πιθανό να εισπράξετε χρήματα από κάποια κρυφή πηγή. Αν πρόκειται να κάνετε μια περίεργη συναλλαγή να είστε πολύ προσεκτικοί για να μην πέσετε σε παγίδα. Θα έχετε ενδιαφέρουσες επικοινωνίες με άτομα που θα γνωρίσετε ξαφνικά ή που έχετε να δείτε καιρό και μπορεί να σας βοηθήσουν να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η έκλειψη στο ζώδιό σας στις 20 Μαρτίου θα σας ωθήσει να ανανεωθείτε. Όχι μόνο θα κάνετε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση αλλά θα βρείτε τρόπους να αναδείξετε τα θετικά σας σημεία και θα οργανώσετε τις επόμενες κινήσεις σας για να πετύχετε κάποιους στόχους. Ενδέχεται κάποια άτομα να δράσουν παρασκηνιακά και να βάλουν εμπόδια στο δρόμο σας, να δημιουργήσουν προβλήματα ή να σας εκθέσουν. Φίλοι και οικονομικά θέματα θα μπλεχτούν με περίεργο τρόπο. Μην εμπιστευτείτε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά και καταπολεμήστε την ανασφάλειά σας για το μέλλον.

Πηγή: http://www.zwdiakos.gr/