«Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή» - Η αποστομωτική απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη

Αποστομωτική ήταν η απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη, κατά την παρουσίαση του 66ου διαγωνισμού της Eurovision στο Τορίνο, σε σχόλιο που δέχτηκε από χρήστη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης,

Την ώρα που ο γνωστός ηθοποιός παρουσίαζε τον 66ο διαγωνισμό της Eurovision μαζί με τη Μαρία Κοζάκου, αναφέρθηκε σε έναν χρήστη, ο οποίος σε σχόλιό του τον χαρακτήρισε «κακιά αδερφή», απαντώντας με χιούμορ και έναν ευφυέστατο τρόπο.

«Αυτή ήταν η Κορνίλια Τζέικομπς από τη Σουηδία. Πολύ θερμή υποδοχή στο στάδιο, είναι ένα από τα φαβορί της βραδιάς. Και βλέπετε, δεν είπα τίποτα, κύριος. Γιατί ψηφίζετε σήμερα και θέλω να έχετε καθαρό μυαλό», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης κατά την μετάδοση του τελικού του διαγωνισμού.

«Την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη και έξυπνη και επιτυχημένη. Και μη σοκάρεστε, αυτά πρέπει να τα συζητάμε και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, τότε δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ», προσέθεσε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Μετά τη δήλωση αυτή, υπήρξε κύμα υποστήριξης από χρήστες του Twitter.