Παπούτσια a la Chiara Ferragni

Chiara Ferragni, εκτός από fashion blogger, είναι πλέον και σχεδιάστρια υποδημάτων. Γνωστή για την αγάπη της για την μόδα – κάτι το οποίο μας δείχνει έμπρακτα καθημερινά μέσα από τις συμβουλές που δίνει μέσα από το blog της ‘The blonde Salad’ – κάνει το hobbie της επάγγελμα. Ένα από τα πάθη της διάσημης blogger είναι και τα παπούτσια, γι αυτό και δεν δίστασε φέτος να φτιάξει την δίκη της προσωπική σειρά που είναι σίγουρο ότι θα λατρέψετε.

Η Chiara μέσα από την νέα της συλλογή μας χαρίζει ένα όμορφο ταξίδι.

Το σημείο έναρξης ονομάζεται “Present” (Παρόν), ένα παρόν που αντικατοπτρίζει ταυτόχρονα το τότε και το αύριο. Γνωρίζει ποια είναι τα best-sellers και τα επαναπροσδιορίζει με ένα πιο σκοτεινό τρόπο μέσω της συνέχειας του ταξιδιού, το “Flirting”.

Ακολουθεί η “Black and Gold”, μια ιστορία που απαρτίζεται από μαύρα δερμάτινα ή suede ankle boots και slippers με “Flirting” μάτια. Η θεματική της σειράς αντικατοπτρίζεται και σε άλλα στυλ, όπως slippers και thigh-boots από suede.

To ταξίδι ολοκληρώνεται με την καλλιτεχνική εξερεύνηση των “Monsters”, όπου η σχεδιαστική ομάδα του brand επιστρατεύει μια ορδή από τέρατα, συνδυάζοντας σκούρες και έντονες αποχρώσεις.
IMG_8388
IMG_8488