«Έχουν χάσει τα πάντα» - Το μήνυμα του Λεονάρντο Ντι Κάπριο για τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία

Πληροφορίες για ανθρωπιστικές οργανώσεις που βοηθούν πρόσφυγες από την Ουκρανία, οι οποίοι εκτοπίστηκαν λόγω της ρωσικής εισβολής, δημοσίευσε σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram o Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Πρόκειται ουσιαστικά για ανθρωπιστικές οργανώσεις που υποστηρίζουν Ουκρανούς πρόσφυγες που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τον τόπο τους, μετά τη στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας.

Ο Αμερικανός ηθοποιός πρόσθεσε στην ανάρτησή του φωτογραφία εθελόντριας που καθοδηγεί μία γυναίκα και δύο μικρά παιδιά, γράφοντας το εξής μήνυμα:

«Τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία έχουν χάσει τα πάντα, από τους αγαπημένους τους μέχρι βασικά υλικά για την επιβίωση».

«Ανθρωπιστικές οργανώσεις όπως οι @SavetheChildren, @careorg, @rescueorg και @refugees είναι στην περιοχή, διαθέτοντας το προσωπικό και τους πόρους τους για να υποστηρίξουν οικογένειες και αθώους ανθρώπους» προέσθεσε, δημοσιεύοντας τους λογαριασμούς των οργανώσεων στο Instagram.

Στην ανάρτησή του ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο παραπέμπει σε τέσσερις διαφορετικούς οργανώσεις, οι οποίες δέχονται δωρεές μέσω διαδικτύου και συγκεκριμένα τις  Save the Children, CARE, Διεθνής Επιτροπή Διάσωσης και Υπηρεσία Διάσωσης του ΟΗΕ.