Γιόρτασε μέχρι πρωίας την Γιορτή της Γυναίκας

Γιορτή της γυναίκας σήμερα και όπως κάθε χρόνο αυτή την μέρα οργανώνεσαι για το βραδινό σου ξεφάντωμα. Απόψε οι παρέες είναι γυναικείες. Έχουν γέλιο, χορό, ποτό αλλά και ατελείωτο κουτσομπολιό.

Καλή η διασκέδαση αλλά να έχεις πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι εσύ σήμερα έχεις το χρόνο και την οικονομική άνεση να βγεις και να ξεφαντώσεις χάρη της εκδήλωσης διαμαρτυρίας των νεοϋορκέζων εργατριών, που έγινε στις 8 Μαρτίου του 1857. Αυτό για να μην ξεχνάμε το πολιτικό υπόβαθρο της μέρας και τον λόγο της συγκεκριμένης γιορτής.

Ας περάσουμε όμως τώρα στο κυρίως μενού και στις προτάσεις μας για να περάσεις καλά με τις φίλες σου.

Cap Cap

643888_341451269283858_557487042_n

Ότι πρέπει για την περίσταση. Ο χώρος είναι  απόλυτα  κοριτσίστικος και παραμυθένιος. Αν είσαι από τις κοπέλες που αρνείσαι να μεγαλώσεις και πιστεύεις ακόμα στους πρίγκιπες και στους ιππότες το μέρος αυτό είναι ιδανικό για καφέ, κέικ και πολύ κους-κους!!

Άντρες έτοιμοι για όλα

antres_2793a

Αν δεν πας στην συγκεκριμένη παράσταση στην γιορτή της γυναίκας, πότε θα πας; Μπορεί να μην είναι αυτό που λέμε κουλτούρα και ποιοτικό θέατρο αλλά σίγουρα θα γελάσεις με την ψυχή σου. Φυσικά μην ξεχνάς πως παίζουν Τσιμιτσέλης και  Ευθυμιάδης που τα παιδιά για τις ανάγκες της παράστασης μένουν μόνο με τα απαραίτητα!

50 Αποχρώσεις του Γκρι

αρχείο λήψης

Ένα bestseller, μια ταινία, μια ιστορία…Είναι άκρως απαγορευτικό να πας με τον φίλο σου/αγόρι σου/σύντροφό σου/άντρα σου. Γι αυτό μάζεψε τις φίλες σου και κλείσε εισιτήρια για την πιο πολυσυζητημένη ταινία της χρονιάς. Είναι δύσκολο να την κατατάξουμε σε κάποια κατηγορία αλλά πέρα από τις τολμηρές σκηνές έχει και ρομάντζο-κάτι που συχαίνονται οι περισσότεροι άντρες-.

Μουστάκι 

moystaki

Ίσως και το πιο εναλλακτικό μπαράκι στην Κηφισιά. Για σένα που θέλεις να βγεις για ένα χαλαρό ποτό με την κολλητή σου χωρίς φασαρίες και χορούς. Φημίζεται για την φιλική του ατμόσφαιρα, την ποικιλία του στα κοκτέιλ και φυσικά για την υπέροχη μουσική του.

Avocado

αβοκαντο

Ευκαιρία είναι να επισκεφθείτε ένα εστιατόριο που είναι πολύ δύσκολο να σας πάει κάποιος άντρας. Γιατί το λέμε αυτό; Διότι δεν σερβίρουν κρέας. Πρόκειται για εστιατόριο με πολυεθνική κουζίνα αλλά μόνο για χορτοφάγους. Βγείτε, φάτε πιείτε αλλά υγιεινά όπως ακριβώς θέλουν οι γυναίκες!