Γιατί ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Μarkle δεν σκοπεύουν να κάνουν άλλο παιδί

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, καθώς στις 4 Ιουνίου ήρθε στον κόσμο η κόρη τους  Lilibet-Diana, αν ωστόσο θυμηθούμε μία παλαιότερη δήλωση του Harry, ο οποίος σε συνέντευξή του το 2019 είχε αποκαλύψει πως το πολύ να κάνουν δύο παιδιά, μάλλον οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι αυτά είναι τα τελευταία γεννητούρια για τους Sussexes.

Συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας Ηarry είχε αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής: “Νομίζω πως εξαιτίας των ανθρώπων που έχω γνωρίσει και των τόπων που ήμουν αρκετά τυχερός για να μπορέσω να επισκεφτώ, είχα πάντα μια έλξη και αγάπη για τη φύση. Πλέον βλέπω κάπως διαφορετικά τα πράγματα, χωρίς αμφιβολία. Παρόλα αυτά είχα ανέκαθεν την ανάγκη να θέλω να το διασφαλίσω αυτό, ακόμα και πριν αποκτήσω παιδιά και ευχόμενος πάντα να αποκτήσω..”

Τότε η δημοσιογράφος του απάντησε γελώντας: “ Όχι πολλά!” σχετικά με το πλήθος των μελών της οικογένειας που σκοπεύει να φέρει στον κόσμο.

Ενώ ο παρίγκιπας της απάντησε διαβεβαιώνοντάς την: “Δύο το πολύ! Πάντα θεωρούσα πως ο κόσμος μας είναι δανεικός. Όντας σκεπτόμενος όπως όλοι μας, θεωρώ πως πρέπει να καταφέρουμε να αφήσουμε έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μας και τις γενιές που θα ακολουθήσουν.”

Έτσι, αν ο Harry εξακολουθεί να έχει τα ίδια πιστεύω και αν και η Meghan συμμερίζεται τις απόψεις του συζύγου της, μάλλον δεν θα δούμε την οικογένειά τους να μεγαλώνει άλλο.

Σημειώνεται ότι ο Harry και η Meghan, ανακοινώνοντας την είδηση της άφιξης της κορούλας Lilibet στο website τους, έγραψαν τα εξής:

“Στις 4 Ιουνίου, είχαμε την ευλογία να υποδεχτούμε την κόρη μας Lili. Ο ερχομός της μας έφερε περισσότερα από όσα θα μπορούσαμε να έχουμε ζητήσει και είμαστε ευγνώμονες για την αγάπη και τις ευχές όλων σας. Σας ευχαριστούμε για την καλοσύνη και την υποστήριξή σας σε αυτή την ιδιαίτερα μεγάλη στιγμή που ζούμε.”

Πηγή: must.com