Ποια θα γίνει νονά της κόρης των πρίγκιπα Harry και Meghan Markle, Lilibet-Diana

 Στις 4 Ιουνίου γεννήθηκε το δεύτερο παιδί του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, η Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, η οποία πήρε το όνομα της από το χαϊδευτικό όνομα της βασίλισσας Ελισάβετ και εκείνο της πριγκίπισσας Diana.

Η μικρή Lili, όπως την αποκαλούν οι γονείς της, φαίνεται όμως ότι εκτός από δύο διάσημα ονόματα, το Lilibet και το Diana, θα έχει και μια πολύ διάσημη νονά, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα ο δούκας και η δούκισσα του Sussex έχουν ήδη αποφασίσει ποια Αμερικανίδα θα αναλάβει να γίνει πνευματική μητέρα του παιδιού τους.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος Omid Scobie στην εφημερίδα The Sun, η Oprah Winfrey ίσως γίνει νονά της κόρης του ζευγαριού, αφού μετά τη συνέντευξη όχι μόνο συνέχισε τη συνεργασία της με τον δούκα του Sussex αλλά παρέμεινε κοντά και στην οικογένεια. Η δισεκατομμυριούχος μοιάζει ιδανική επιλογή καθώς φαίνεται ότι μοιράζεται τις ίδιες αξίες με τους δύο γονείς ενώ μένει και δίπλα στο σπίτι τους, κάτι που θα της δίνει τη δυνατότητα να είναι παρούσα στη ζωή της μικρής Lili.

«Εάν κάποιος από τους νονούς είναι η Oprah- και δεν λέω ότι είναι -τότε μπορεί να καταλάβει κανείς γιατί θα ήθελαν να το κρατήσουν μυστικό γιατί ακόμα και το γεγονός ότι η Oprah τους πήρε συνέντευξη ήταν ήδη αμφιλεγόμενο από μόνο του», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Όπως είχε γίνει, ωστόσο, και με τη βάπτιση του Archie, o δούκας και η δούκισσα του Sussex δεν θα αποκαλύψουν τα ονόματα των νονών πριν την τελετή. Η Meghan και ο Harry, εξάλλου, δεν θέλουν να μοιράζονται λεπτομέρειες για τη ζωή τους ενώ δεν συνηθίζουν να  δημοσιεύουν οικογενειακές φωτογραφίες.

Πηγή: madamefigaro.gr