Η Αντζελίνα Τζολί στρέφεται κατά του δικαστή που δεν επιτρέπει στα παιδιά της να καταθέσουν κατά του Μπραντ Πιτ

Τον δικαστή, ο οποίος αποφασίζει για την επιμέλεια των παιδιών στο διαζύγιό της με τον Μπραντ Πιτ, επέκρινε η διεθνούς φήμης ηθοποιός, Αντελίνα Τζολί,  λέγοντας στο δικαστήριο ότι ο εν λόγω δικαστής αρνήθηκε στα παιδιά τους να καταθέσουν.

Η Τζολί, η οποία προσπάθησε να αποκλείσει τον δικαστή John Ouderkirk από την υπόθεση διαζυγίου, δήλωσε τη Δευτέρα ότι εκείνος αρνήθηκε να ακούσει τις αποδείξεις που σχετίζονται με την ασφάλεια και την ευημερία των παιδιών, προτού εκδώσει μια προσωρινή απόφαση.

Τα έγγραφα, ωστόσο, δεν εξηγούν ποια είναι αυτά τα στοιχεία.

Η ηθοποιός είπε, επίσης, ότι ο δικαστής «απέτυχε να εξετάσει επαρκώς» ένα τμήμα του κώδικα δικαστηρίων της Καλιφόρνια, ο οποίος αναφέρει ότι είναι επιζήμιο για τα παιδιά εάν η επιμέλεια παρέχεται σε άτομο με ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας.

Nα θυμίσουμε πως ζήτησε διαζύγιο το 2016, λίγες μέρες μετά τη διαφωνία σε ιδιωτική πτήση που μετέφερε τους ηθοποιούς και τα παιδιά τους από τη Γαλλία στο Λος Άντζελες.

Ο Πιτ κατηγορήθηκε για κακοποίηση προς τον τότε 15χρονο γιο του κατά τη διάρκεια της πτήσης, αλλά οι έρευνες από αξιωματούχους παιδικής πρόνοιας και το FBI δεν βρήκαν επαρκή στοιχεία εναντίον του ηθοποιού.

Πηγή πληροφοριών: Must