Tέλος τα μπερδέματα για τον frontman των Maneskin: Αρνητικό το τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, αρνητικό βγήκε τελικά το τεστ ανίχνευσης ναρκτωτικών ουσιών, στο οποίο υποβλήθηκε ο frontman των Maneskin, Damiano, συγκρότημα το οποίο ήταν ο μεγάλος νικητής στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

«Η EBU θεωρεί ότι το θέμα έχει λήξει», γράφει στον ιστότοπό της η εφημερίδα La Repubblica.

Το συγκρότημα των Maneskin, θα υποβληθεί σε τεστ για ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών αμέσως μετά την επιστροφή του στην Ιταλία, μετέδωσε χθες η δημόσια ιταλική τηλεόραση της Rai.

Μέσω αυτού του τρόπου οι τέσσερις καλλιτέχνες, σε συνεννόηση με την EBU, θέλουν να απαντήσουν οριστικά σε όσους, χθες βράδυ, ανέφεραν ότι ο frontman του συγκροτήματος, Damino David, μπορεί να έκανε χρήση ναρκωτικών κατά την διάρκεια της διαδικασίας της ψηφοφορίας.

«Δεν συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο, δεν παίρνω ναρκωτικά. Έσκυψα πάνω στο τραπέζι μόνον επειδή είχε σπάσει ένα ποτήρι», δήλωσε στο μεταξύ, αργά το βράδυ του Σαββάτου, ο Ιταλός ροκ τραγουδιστής.

Σημειώνεται ότι αφορμή για την παραπάνω ενέργεια αποτέλεσε ένα πλάνο την ώρα της ψηφοφορίας, το οποίο έκανε κάνει τον γύρο του κόσμου και δημιούργησε θύελλα αντιδράσεων.

Eurovision 2021: Σε τεστ ναρκωτικών θα υποβληθεί ο frontman των Maneskin μετά τον σάλο

Όπως φαίνεται στο επίμαχο στιγμιότυπο, ο frontman των Manskine φαίνεται να έχει σκύψει κάνοντας μια περίεργη κίνηση στο τραπέζι της ιταλικής συμμετοχής,  η οποία έκανε πολλούς να πουν ότι τη στιγμή εκείνη έκανε χρήση ναρκωτικών.