«Περιπέτειες» για τη νικήτρια της φετινής Eurovision Ιταλία-Σε τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών θα υποβληθούν οι Maneskin

O μεγάλος νικητής του φετινού μουσικού διαγωνισμού της Eurovision, δηλαδή το συγκρότημα των Maneskin, θα υποβληθεί σε τεστ για ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών αμέσως μετά την επιστροφή του στην Ιταλία, μετέδωσε σήμερα  η δημόσια ιταλική τηλεόραση της Rai.

Μέσω αυτού του τρόπου οι τέσσερις καλλιτέχνες, σε συνεννόηση με την EBU, θέλουν να απαντήσουν οριστικά σε όσους, χθες βράδυ, ανέφεραν ότι ο frontman του συγκροτήματος, Damino David, μπορεί να έκανε χρήση ναρκωτικών κατά την διάρκεια της διαδικασίας της ψηφοφορίας.

«Δεν συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο, δεν παίρνω ναρκωτικά. Έσκυψα πάνω στο τραπέζι μόνον επειδή είχε σπάσει ένα ποτήρι», δήλωσε αργά χθες βράδυ ο Ιταλός ροκ τραγουδιστής.

Σημειώνεται ότι αφορμή για την παραπάνω ενέργεια αποτέλεσε ένα πλάνο την ώρα της ψηφοφορίας, το οποίο έκανε κάνει τον γύρο του κόσμου και δημιούργησε θύελλα αντιδράσεων.

Eurovision 2021: Σε τεστ ναρκωτικών θα υποβληθεί ο frontman των Maneskin μετά τον σάλο

Όπως φαίνεται στο επίμαχο στιγμιότυπο, ο frontman των Manskine φαίνεται να έχει σκύψει κάνοντας μια περίεργη κίνηση στο τραπέζι της ιταλικής συμμετοχής,  η οποία έκανε πολλούς να πουν ότι τη στιγμή εκείνη έκανε χρήση ναρκωτικών.

«Σάρωσε» η Ιταλία στην φετινή Eurovision

Η Ιταλία ήταν η μεγάλη νικήτρια στην Eurovision 2021, συγκεντρώνοντας 524 βαθμούς.

Η Ελλάδα με την Stefania (Στεφανία Λυμπεράκη) και το «Last Dance» συγκέντρωσε 170 βαθμούς και κατέκτησε τη 10η θέση, ενώ η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το «El Diablo» βρέθηκε στην 16η θέση με 94 βαθμούς.

Σημειώνεται ότι η Ιταλία επέστρεψε στην Eurovision το 2012, μετά από πολυετή απουσία από τον μουσικό διαγωνισμό, και κατάφερε να είναι ο μεγάλος νικητής. Οι Maneskin, ήταν αυτοί που κέρδισαν το έπαθλο, στέλνοντας έτσι τον διαγωνισμό του 2022 στην γειτονική μας χώρα.