Έσπασαν 2 φορές το ρεκόρ Γκίνες....

Γάμος υπερπαραγωγή έσπασε δύο φορές το ρεκόρ Γκίνες!

Όλα έδειχναν ότι η Έιμι Εγουίγκ και ο Άλεξ Σίμονς δεν είναι ένα συνηθισμένο ζευγάρι, καθώς κατάφεραν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους όχι μόνο να μείνει αξέχαστη  σε αυτούς, αλλά να γραφτεί και στην ιστορία.

Οι νεόνυμφοι κατάγονται από το Γιόρκσαϊρ, όπου πραγματοποιήθηκε και η τελετή γάμου τους.

Ας ξεκινήσουμε με το γεγονός ότι στον γάμο αυτόν υπήρχε dresscode. Τι σημαίνει αυτό; Αν ήσασταν καλεσμένοι δεν θα μπορούσατε να βάλετε ότι θέλετε, αλλά οι κανονισμοί ήθελαν όλους τους παρευρισκομένους να είναι ντυμένοι με το ίδιο χρώμα ρούχα, κόκκινο φόρεμα για τις γυναίκες και μαύρο κουστούμι για τους άντρες.

GAMOS1

Ακόμα, στην εκκλησία οι άντρες  έπρεπε να κάθονται σε χωριστά καθίσματα από τις γυναίκες. Εντυπωσιακό είναι επίσης ότι για την τελετή χρειάστηκαν 130 παράνυμφοι και 103 συνοδοί γαμπρού ενώ οι καλεσμένοι ήταν γύρω στους 230. Ανάμεσα στους καλεσμένους υπήρχαν και διάσημοι, αφού τον γάμο του ζευγαριού τίμησαν οι παίκτες του ράγκμπι, ο Ντάνι Κίρμοντ και ο Τζέιμς Τζόουνς-Μπιουκάναν.

Και όλα αυτά έγιναν μέσα σε 5 μήνες. Σε ένα σχετικά μικρό χρονικό διάστημα για να οργανώσει κανείς μία τέτοια υπερπαραγωγή-τελετή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα φορέματα των παρανύμφων – όπως και τα κοστούμια των συνοδών γαμπρών – ήταν δωρεές από τοπικές εταιρείες.

Είναι η πρώτη φορά που ένας γάμος καταφέρνει να σπάσει δύο προηγούμενα ρεκόρ Γκίνες, αφού τόσο ο αριθμός των παράνυφων όσο και των συνοδών του γαμπρού είναι πρωτόγνωρος.

GAMOS