Jolie-Pitt: Απίστευτο το κόστος του διαζυγίου τους-Ένα από τα ακριβότερα στο Hollywood

Όπως είναι γνωστό παγκοσμίως, το άλλοτε ερωτευμένο και διάσημο ζευγάρι Angelina Jolie και Brad Pitt, επέλεξε το 2016 να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Όσο ενδιαφέρον παρουσίαζε ο γάμος τους, άλλο τόσο παρουσιάζει και το διαζύγιό τους, το οποίο αναμένεται να κοστίσει πολλά εκατομμύρια δολάρια.

Δεδομένου ότι η διάσημη ηθοποιός έχει καταθέσει έγγραφα προς υποστήριξη των ισχυρισμών τη ότι κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους υπήρξε ενδοοικογενειακή βία, η δικαστική διαμάχη προβλέπεται να είναι έντονη.

Επισημαίνεται πάντως ότι η έκδοση του διαζυγίου δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με την δικηγόρο Kelly Chang Rickert, η οποία ειδικεύεται στα διαζύγια, η έλλειψη συναίνεσης για την επιμέλεια των παιδιών τους δεν θα λήξει εύκολα.

«Τα δύο μικρότερα παιδιά, τα δίδυμα Knox και Vivienne είναι 12 ετών, επομένως αυτό σημαίνει ότι η διαδικασία θα μπορούσε να συνεχιστεί για άλλα έξι χρόνια, έως ότου δηλαδή να γίνουν 18», επεσήμανε.

Angelina Jolie - Brad Pitt: Σε άλλο επίπεδο τη σχέση τους, «καλύτερα από ποτέ» το ζευγάρι

Η ηθοποιός θέλει να αναλάβει την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών, ωστόσο ο Brad Pitt ζητάει συνεπιμέλεια και δεν έχει σκοπό να παρατήσει τη «μάχη» εύκολα. Ενόψει αυτής της πραγματικότητας, ο χρόνος που θα κρατήσει η διαδικασία του διαζυγίου σημαίνει ταυτόχρονα και κάμποσα εκατομμύρια δολάρια σε δικηγόρους και δικαστές.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η Rickert, από το 2016 μέχρι και σήμερα ο καθένας ξεχωριστά έχει δαπανήσει συνολικά ένα εκατομμύριο δολάρια, εκτιμώντας παράλληλα ότι οι δικηγόροι τους πληρώνονται έως 1.500 δολάρια την ώρα.

Παράλληλα, πληρώνουν και ιδιωτικό δικαστή έως 1.000 δολάρια την ώρα, που μαθηματικά σημαίνει 10.000 δολάρια την ημέρα. Η ίδια πάντως καταλήγει στο συμπέρασμα ότι δεν πρόκειται άμεσα να βρεθεί χρυσή τομή και πως το συγκεκριμένο θα είναι ένα από τα πιο ακριβά διαζύγια του Hollywood.