Ο πρίγκιπας William βρίσκει «άστοχα» τα σχόλια του αδερφού του για τον ίδιο-Δεν νιώθει «παγιδευμένος» στο παλάτι

Παρά το γεγονός ότι ο πρίγκιπας William απάντησε ξεκάθαρα στους δημοσιογράφους ότι η βασιλική οικογένεια δεν είναι ρατσιστική, δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι πιστεύει σε σχέση με τη συνέντευξη του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα σχόλια για ρατσιστική συμπεριφορά δεν ήταν τα μόνα στα οποία διαφωνεί ο William με τον αδερφό του. Ο δούκας του Sussex είχε πει ότι ο William δεν μπορεί να ξεφύγει από το σύστημα όπως έκανε ο ίδιος: “Είμαι μέρος του συστήματος μαζί τους, πάντα ήμουν, αλλά υποθέτω ότι-και είμαι πολύ σίγουρος για αυτό- ο αδερφός μου δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτό όπως εγώ” είπε ο Harry στη συνέντευξή του τονίζοντας ότι “ο πατέρας μου και ο αδερφός μου είναι παγιδευμένοι. Δεν μπορούν να φύγουν και τον συμπονώ για αυτό”.

Prince William, Prince Harry's Relationship Over the Years

Σε ερώτηση της Oprah για το εάν ο William θα επιθυμούσε να αποχωρήσει από τα βασιλικά του καθήκοντα ο Harry απάντησε: “Δεν ξέρω. Δεν μπορώ να μιλήσω εξ ονόματός του”. Όπως αναφέρει πάντως δημοσίευμα των Sunday Times, o William που είναι δεύτερος στη διαδοχή του θρόνου μετά τον πατέρα του βρήκε τα σχόλια του αδερφού του για εκείνον άστοχα. Ένας φίλος και των δύο αδελφών ανέφερε στην εφημερίδα ότι “έχει ένα μονοπάτι χαραγμένο για εκείνον και αποδέχεται απόλυτα τον ρόλο του. Μοιάζει πολύ με τη βασίλισσα όσον αφορά στην αίσθηση του καθήκοντος και της υπηρεσίας”.

Αυτό, άλλωστε, το είχε αναγνωρίσει και ο Harry στη συνέντευξή του λέγοντας ότι “αγαπάω τον William. Είναι ο αδερφός μου. Έχουμε περάσει από την κόλαση μαζί. Αλλά είμαστε σε διαφορετικά μονοπάτια” ενώ τόνισε ότι μπορεί τώρα να υπάρχει απόσταση μεταξύ τους αλλά πάντα θα είναι στο πλευρό του William και της οικογένειάς του.

Πηγή: MadameFigaro.gr