Αυτές είναι οι πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιοί στον κόσμο για το 2020-Δεύτερη στη λίστα η Αντζελίνα Τζολί

H Σοφία Βεργκάρα, πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Μοντέρνα Οικογένεια» αναδείχθηκε ως η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός για το 2020, αφήνοντας πίσω της την Αντζελίνα Τζολί, σύμφωνα με την ετήσια κατάταξη του περιοδικού Forbes.

Με έσοδα 43 εκατομμυρίων δολαρίων μέσα σε ένα χρόνο, η Σοφία Βεργκάρα, που βρισκόταν στη δεύτερη θέση το προηγούμενο έτος, προηγείται μάλιστα της Αντζελίνας Τζολί, τα ετήσια έσοδα της οποίας αγγίζουν τα 35 εκατομμύρια δολάρια.

Συγκεκριμένα, η Σοφία Βεργκάρα κερδίζει 500.000 δολάρια το επεισόδιο στη σειρά «Μοντέρνα Οικογένεια» ενώ παράλληλα συμμετέχει στο σόου «Αμερική έχεις Ταλέντο», από το οποίο φέρεται να λαμβάνει «τουλάχιστον 10 εκατομμύρια δολάρια τη σεζόν».

Η πανδημία του Covid-19 επηρέασε τις μεγάλες παραγωγές του Χόλυγουντ

Η πανδημία του κορωνοϊού δημιούργησε σοβαρό πλήγμα στις μεγάλες παραγωγές του Χόλυγουντ, γεγονός που επηρέασε και τις αμοιβές των μεγάλων αστέρων του κινηματογράφου.

Το κλείσιμο των σινεμά εξαιτίας της πανδημίας και η απουσία νέων ταινιών είχαν ως αποτέλεσμα πρωταγωνιστές της μικρής οθόνης, όπως η Σοφία Βεργκάρα, να βρεθούν στην κορυφή της κατάταξης αναφέρει το Forbes. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται επίσης η Έλεν Πομπέο ( 8η θέση με 19 εκατομμύρια δολάρια) και η Ελίζαμπεθ Μος, (9η θέση με 16 εκατομμύρια δολάρια).

Η ηθοποιός Βαϊόλα Ντέιβις εμφανίζεται για πρώτη φορά στο Top 10 (10η θέση, 15,5 εκατομμύρια δολάρια) με τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην αστυνομική σειρά «Murder» και τη σειρά «Ma Rainey’s Black Bottom», η οποία αναμένεται να προβληθεί σύντομα από το Netflix.

Εκτός των Αντζελίνα Τζολί και Έμιλι Μπλαντ, όλες οι ηθοποιοί της λίστας του Forbes έχουν κερδίσει το μεγαλύτερο μέρος των εισοδημάτων τους από την τηλεόραση ή το video on demand, συμπεριλαμβανομένης της διακεκριμένης Μέριλ Στριπ (5η θέση, 24 εκατομμύρια δολάρια).

Oι δέκα πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιοί στον κόσμο για το 2020 συνολικά συγκεντρώνουν εισόδημα 254 εκατομμυρίων δολαρίων, ποσό μειωμένο κατά 20% σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά.

Αναλυτικά η κατάταξη του Forbes:

1. Σοφία Βεργκάρα (43 εκατομμύρια δολάρια)
2. Αντζελίνα Τζολί (35,5 εκατομμύρια)
3. Γκαλ Γκαντότ (31,5 εκατομμύρια)
4. Μελίσα Μακάρθι (25 εκατομμύρια)
5. Μέριλ Στριπ (24 εκατομμύρια)
6. Έμιλι Μπλαντ (22,5 εκατομμύρια)
7. Νικόλ Κίντμαν (22 εκατομμύρια)
8. Έλεν Πομπέο (19 εκατομμύρια)
9. Ελίζαμπεθ Μος (16 εκατομμύρια)
10. Βαϊόλα Ντέιβις (15,5 εκατομμύρια)