Ελεωνόρα Ζουγανέλη & Σπύρος Δημητρίου ανέβαλαν τον γάμο τους (Video)

Ο γάμος της δημοφιλούς τραγουδίστριας και του επιτυχημένου δικηγόρου, είχε προγραμματιστεί να γίνει στη Βάρκιζα, αλλά η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού και τα αυστηρά μέτρα άλλαξαν τα σχέδιά του ζευγαριού. Οι δυο τους, αποφάσισαν να αναβάλλουν το γάμο τους και να ορίσουν νέα ημερομηνία, όταν η κατάσταση στη χώρα μας θα είναι καλύτερη.
«Αρχικά ο γάμος είχε προγραμματιστεί να γίνει στη Βάρκιζα. Με την αύξηση των κρουσμάτων, όμως, το ζευγάρι προσπάθησε να βρει εναλλακτικές. Στην αρχή σκέφτηκαν τις Σπέτσες, νησί με το οποίο ο γαμπρός έχει δεσμούς, αλλά το μέρος εντάσσεται στα μέτρα της Αττικής.
Μία άλλη σκέψη ήταν η Μύκονος, αφού από εκεί έχει καταγωγή η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Έτσι, ήταν εύκολο να στηθεί ένας γάμος, όπως τον είχαν ονειρευτεί. Περίμεναν όμως μέχρι και σήμερα για να δουν τι θα γίνει με τα μέτρα, αλλά επειδή φαίνεται περίπου πώς θα πάει η πορεία, το ζευγάρι αποφάσισε να αναβάλει το μυστήριο για το επόμενο καλοκαίρι».

 

 

Η σχέση τους έγινε γνωστή το φετινό καλοκαίρι από τις κοινές τους διακοπές στα Κουφονήσια, αιφνιδιάζοντας τα social media και τους δημοσιογράφους.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει επιλέξει το νυφικό της,  μία custom made δημιουργία της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας, Σήλιας Κριθαριώτη. Μάλιστα η τραγουδίστρια είχε ήδη κάνει την πρώτη πρόβα νυφικού, έχοντας στο πλευρό της τη λατρεμένη της μητέρα, Ισιδώρα Σιδέρη.

Ο Σπύρος Δημητρίου, ο οποίος κατάφερε να κλέψει την καρδιά της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Διαθέτει το δικό του δικηγορικό γραφείο στην πρωτεύουσα και ένα ακόμα στις Σπέτσες ενώ έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές για σημαντικές και πολύκροτες υποθέσεις.
Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο εστιατόριο που διατηρεί η Σάννυ Μπαλτζή, η οποία θα είναι και η κουμπάρα της γαμήλιας ένωσής τους. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και η πρόταση γάμου δεν άργησε να έρθει και μόλις ο γαμπρός πήρε την έγκριση του Γιάννη Ζουγανέλη, μέσω τηλεφώνου, προχώρησαν αμέσως τις γαμήλιες διαδικασίες.