Εγκυμοσύνη με στυλ: Kate Middleton ή Keira Knightley

Η Kate Middleton και η Keira Knightley είναι κομψές ακόμα και όταν περνούν την πιο σημαντική αλλά και δύσκολη φάση της ζωής μιας γυναικάς, την εγκυμοσύνη.

Η Δούκισσα Cathrine βρέθηκε  στα κεντρικά της ιστιοπλοϊκής ομάδας Ben Ainslie Racing, στο Portsmouth της Αγγλίας, στα πλαίσια των επίσημων καθηκόντων της με την φιλανθρωπική οργάνωση 1851 Trus, η οποία ενθαρρύνει τους νέους να ασχοληθούν με την ιστιοπλοΐα.

Αν και διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και η κοιλίτσα της είναι εμφανής, η εμφάνιση της ήταν άκρως κομψή και σικάτη. Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα λευκό παλτό Max Mara και γόβες Jimmy Choo.

m

mi

Η  29χρονη ηθοποιός Keira Knightley είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Εθεάθη στο Λος Άντζελες, καθ’ οδόν για την εκπομπή Jimmy Kimmel Live, φορώντας ένα μαύρο chic φόρεμα και μαύρες γόβες. Επειδή πάντα οι λεπτομέρειες κάνουν την διάφορα, δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε τον φιόγκο του φορέματος στον έναν ώμο. Τα ‘cateye’ γυαλιά ηλίου της την έκαναν ακόμα πιο εντυπωσιακή ενώ παράλληλα της έδιναν και μια νότα μυστηρίου.

kir

keir

Αν είσαι έγκυος λοιπόν και θέλεις και εσύ να κάνεις μια επίσημη και κομψή εμφάνιση, οι κύριες παραπάνω σου δείχνουν τον τρόπο…