Δείτε την τσάντα που σχεδίασε η Sarah Jessica Parker

Πριν από λίγες μέρες είχαμε ανακοινώσει ότι η Sarah Jessica Parker με την τραγουδίστρια Rihanna και το μοντέλο Jourdan Dunn θα σχεδίαζαν τσάντες για φιλανθρωπικό σκοπό.

Συγκεκριμένα, ζητήθηκε από τις τρεις κυρίες να σχεδιάσουν τη δική τους εκδοχή της 3Baguette, της εικονικής τσάντας του Οίκου Fendi, προκειμένου να ενισχυθούν οικονομικά τα The Clara Lionel Foundation, Brain Trauma Foundation και The Sickle Cell Disease Association of America.

Η τσάντα της Sarah Jessica Parker είναι πλέον γεγονός και το αποτέλεσμα όπως ήταν φυσικό μας εντυπωσίασε. Μια απόλυτα stylish τσάντα που όλες θα θέλαμε να την κρατήσουμε.

SJP-X-Fendi

«Είμαι ενθουσιασμένη για το αποτέλεσμα και δε σας κρύβω ότι με το συγκεκριμένο brand είμαι συναισθηματικά δεμένη. Δε μπορώ να ξεχάσω άλλωστε πως ο πρώτος γνωστός Οίκος που δούλεψε μαζί μας όταν γυρίζαμε το Sex and the City ήταν ο Fendi. Χαίρομαι λοιπόν πολύ που είχα την ευκαιρία να πάρω μέρος στη δημιουργική διαδικασία» είπε η Sarah Jessica Parker μιλώντας για τη δική της εκδοχή της 3Baguette.

Οι τσάντες θα εκτίθενται στο νέο flagship κατάστημα του Fendi στη Madison Avenue στη Νέα Υόρκη ενώ θα βρίσκονται στη βιτρίνα του από τις 13 Φεβρουαρίου μέχρι τις 13 Μαρτίου. Στη συνέχεια θα δημοπρατηθούν στο launch3baguetteauction.fendi.com (το οποίο δεν είναι ακόμα ενεργό) ενώ τα έσοδα από της πωλήσεις του σχεδίου της Sarah Jessica θα πάνε στο Brain Trauma Foundation.