Ποιά είναι η Φωτεινή του My Style Rocks, που φόρεσε το στέμα

Η Φωτεινή Τράκα αναδείχθηκε η νικήτρια του My Style Rocks και κέρδισε το έπαθλο των 30.000 ευρώ! Ποιο είναι το προφίλ την νικήτριας του ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Η Φωτεινή είναι 26 ετών και είναι ελληνοαμερικανίδα.

Έχει σπουδάσει Fashion Design στην Αγγλία. Είναι Σχεδιάστρια Μόδας και illustrator.

Όπως έχει δηλώσει η ίδια, από μικρή πειραματιζόταν με τα ρούχα της. Τα μεταποιούσε, ενώ ζωγράφιζε συνεχώς τα δικά της σχέδια. Στο My Style Rocks δήλωσε συμμετοχή γιατί ήθελε να δοκιμάσει κάτι που είναι τελείως έξω από τα νερά της.

Δήλωσε πως ήταν μια πρόκληση για εκείνη να δείξει σε όλους ποιο είναι το προσωπικό της στυλ, προσπαθώντας παράλληλα να ανοίξει νέες επαγγελματικές πόρτες.

Όπως έχει πει, όνειρο της ζωής της είναι να είναι επαγγελματικά το αφεντικό του εαυτού της. Μάλιστα, κατάφερε να κερδίσει το κοινό από τις πρώτες μέρες με τις δημιουργίες της.

«Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ που με στηρίξατε και με ψηφίσατε! Η αλήθεια είναι ότι ήθελα πάρα πολύ αυτή τη νίκη», ήταν το πρώτο της μήνυμα μετά τη μεγάλη της νίκη, όπως δημοσιεύτηκε στο λογαριασμό του ΣΚΑΪ.

Η Φωτεινή Τράκα κατάφερε να αποσπάσει το μοναδικό «5αρι» που έχει βάλει στην ιστορία του παιχνιδιού ο Στέλιος Κουδουνάρης, αποδεικνύοντας ότι ήταν αδιαμφισβήτητα η καλύτερη παίκτρια!

Προτεινόμενα για εσάς