Tips: Φορέστε έντονο κραγιόν το πρωί

Κάποια πρωινά νιώθεις τόσο κουρασμένη που σκέφτεσαι ότι κάτι πρέπει να κάνεις ώστε να ανέβεις ψυχολογικά και να νιώσεις πιο θηλυκή. Ένα έντονο κραγιόν το πρωί σίγουρα θα σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και θα σε κάνει να νιώσεις άλλος άνθρωπος.

Αλλά είναι πρωί, το κόκκινο ή το σκούρο κραγιόν δεν είναι υπερβολή; Τίποτα δεν είναι υπερβολικό αν κρατήσεις τις ισορροπίες. Δεν υπάρχει βραδινό ή πρωινό κραγιόν. Όλα φοριούνται οποιαδήποτε ώρα μέσα στην μέρα.

Το κλασσικό κόκκινο κραγιόν μπορεί να γίνει μοντέρνο αν δεν τονίσεις έντονα τα μάτια.

Tips:

Προσπάθησε πριν από κάθε μακιγιάζ να καθαρίζεις πολύ καλά και σωστά το πρόσωπό σου ώστε να διατηρήσεις την φυσική του λάμψη. Έπειτα, βάλε λίγο make-up και ελάχιστο Concealer κάτω από τα μάτια.

Τόνισε τις γωνίες σου με ρουζ-κατά προτίμηση σε ροζ αποχρώσεις για πιο natural αποτέλεσμα-.

Στα μάτια βάλε μόνο μάσκαρα. Αν θες να φαίνονται ακόμα πιο μεγάλα και λαμπερά τότε βάλε στο εσωτερικό τους λευκό μολύβι.

Το κραγιόν θα είναι αυτό που θα τραβήξει τα βλέμματα γι’ αυτό πρέπει να έχει άψογο περίγραμμα και γέμισμα. Αν το φοβάσαι χρησιμοποίησε πρώτα μολύβι για χείλη σε παρόμοια απόχρωση και έπειτα το κραγιόν.  Για μεγαλύτερη διάρκεια ταμπόναρε τα χείλη σου με ένα χαρτομάντηλο και έπειτα πέρασε από πάνω μικρή ποσότητα λευκής πούδρας.

burberry_wss15_174

burberry_wss15_228