Πριγκιπική εγκυμοσύνη για τον Χάρι και την Μέγκαν

Το πρώτο τους παιδί θα αποκτήσουν την άνοιξη του 2019 ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ, πέντε μήνες μετά το γάμο τους, όπως ανακοίνωσε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter το παλάτι του Κένσιγκτον.

Οι φήμες για εγκυμοσύνη της Μαρκλ είχαν φουντώσει το περασμένο Σαββατοκύριακο λόγω της επιλογής του φορέματος που έκανε η Αμερικανίδα ηθοποιός και πλέον δούκισσα του Σάσεξ στον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας.

 

Η επίσημη ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η αυτού μεγαλειότητα ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι η δούκισσα του Σάσεξ περιμένει παιδί την άνοιξη του 2019. Το πριγκιπικό ζευγάρι εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για τη στήριξη που έχει λάβει από όλο τον κόσμο μετά το γάμο τους το Μάιο και είναι στην ευχάριστη θέση να να μοιραστούν τα ευχάριστα νέα με τους πολίτες».

Τις φήμες είχε πυροδοτήσει ακόμα περισσότερο η ανακοίνωση ότι η Μαρκλ δεν θα συμμετείχε σε μια αναρρίχηση στη γέφυρα του λιμανιού του Σίδνεϊ.

Κεραυνός

Εντωμεταξύ, χθες έγινε γνωστό ότι, στις 21 Σεπτεμβρίου, κεραυνός χτύπησε το αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν ο Χάρι και η Μέγκαν.

Το βασιλικό ζεύγος, κατευθυνόταν προς το Άμστερνταμ με ένα ιδιωτικό τζετ, αξίας δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ όταν ο κεραυνός χτύπησε το τζετ στο μπροστινό σημείο ενώ όπως αναφέρει η Dailymail, το χτύπημα σημειώθηκε λίγα εκατοστά από το σημείο που βρίσκεται το σύστημα ραντάρ του αεροσκάφους.

 

Προτεινόμενα για εσάς