H Vogue φροντίζει για το στυλ της "πρώτης κυρίας" της Ελλάδος

‘Πίσω από έναν σπουδαίο άντρα κρύβεται μία σπουδαία γυναίκα’ με αυτή την φράση ξεκινάει η αμερικάνικη Vogue, τονίζοντας το σπουδαίο ρόλο που παίζει η Περιστέρα Μπαζιάνα στην ζωή του Αλέξη Τσίπρα.

Το περιοδικό της μόδας και της ομορφιάς δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το στυλ της “πρώτης κυρίας” της Ελλάδος.

Με ένα από τα πιο δημοφιλή άρθρα στο Διαδίκτυο προτείνει τις παρακάτω πέντε ενδυματολογικές επιλογές από διάσημους οίκους υψηλής ραπτικής, ώστε η σύζυγος του έλληνα Πρωθυπουργού να είναι πάντα καλοντυμένη.

Αlexander McQueen

alexander-mcqueen-pre-fall-2015-18

Balenciaga

balenciaga-pre-fall-2015-021

Marni

marni-pre-fall-2015-12

Mary Katrantzou

mary-katrantzou-pre-fall-2015-081

Prada

prada-pre-fall-2015-36

Οι προτάσεις αυτές μπορεί να είναι προκλητικές για ένα ζευγάρι που, όπως φαίνεται, προτιμά την λιτότητα και την απλότητα από άποψη.

Επίσης, τα πανάκριβα σύνολα που προτείνει το γνωστό περιοδικό μόδας δεν αρμόζουν στην Ελλάδα της κρίσης, ούτε μπορεί να γίνεται σύγκριση με άλλες συζύγους Πρωθυπουργών, στη βάση των ενδυματολογικών επιλογών τους.

Άλλωστε, κρίνοντας από τα σχόλια των αναγνωστών, αντιλαμβανόμαστε ότι οι συγκεκριμένες προτάσεις δεν έτυχαν αποδοχής από το αναγνωστικό κοινό.

Κάποιοι χαρακτηρίζουν το άρθρο “αστείο”, κρίνοντας ότι στερείται σοβαρότητας, ενώ άλλοι το αποδοκιμάζουν ως σεξιστικό και προσβλητικό, υποστηρίζοντας ότι η Περιστέρα- Μπέτυ τους αρέσει έτσι όπως ακριβώς είναι.

vogue_comments