Gili Lankanfushi: Το κορυφαίο ξενοδοχείο του κόσμου βρίσκεται στις Μαλδίβες

Το πιο πολυτελές ξενοδοχείο στον κόσμο, το Gili Lankanfushi, βρίσκεται στις ονειρεμένες Μαλδίβες.  Το ξενοδοχείο ανακηρύχθηκε το κορυφαίο ξενοδοχείο από τους χρήστες του TripAdvisor και οι βίλες του νοικιάζονται προς 1.441 δολ. τη βραδιά.

Είναι χτισμένο σε ένα ιδιωτικό νησί, την Βόρεια Ατόλη Μαλέ, περίπου 20 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο των Μαλδίβων στο Μαλέ. Μόλις φτάσεις, σε υποδέχεται ο personal assistant – κάθε επισκέπτης έχει έναν με το ψευδώνυμο «κ. Παρασκευάς» (από τον Ροβινσώνα Κρούσο). Σου προσφέρει φρέσκες καρύδες και σε ξεναγεί στη βίλα σου, που επιπλέει πάνω από τα πανέμορφα  τιρκουάζ νερά.

Διαθέτει δυο βεράντες και μια ιδιωτική πισίνα στον ωκεανό, όπως και ένα κελάρι με σοκολάτες τρούφας. Ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να κάνει βόλτες με ιστιοπλοϊκό σε έρημα νησάκια, καταδύσεις σε κοραλλιογενείς υφάλους και βόλτες με ποδήλατο μέσα στη ζούγκλα.

Όπως διαπιστώνει κανείς και από τις φωτογραφίες,  οι διακοπές στο ξενοδοχείο είναι ένα όνειρο, με τα καταγάλανα νερά να προσφέρουν γαλήνη στους επισκέπτες.

 

e4

 

e11

 

e7

 

e8

 

e9

 

e6

 

ε3

 

e5