Περιστέρα Μπαζιάνα: Η νέα "πρώτη κυρία" της χώρας

Η Περιστέρα Μπαζιάνα ή αλλιώς Μπέτυ όπως την φωνάζουν είναι η νέα πρώτη κυρία της χώρας.

Πρόκειται για μια γλυκιά και διακριτική παρουσία, η οποία βρισκόταν χθες καθ’ όλη την διάρκεια των πανηγυρισμών, δίπλα στον σύντροφο της Αλέξη Τσίπρα διατηρώντας χαμηλό προφίλ.

Φορώντας ένα απλό μαύρο φόρεμα και χαμηλές μαύρες γόβες, απλή άλλα αρκετά κομψή, εντυπωσίασε από την λιτότητα του στυλ της.

ImageHandler

 

TSIPRASΌλα αυτά τα χρόνια που ο σύντροφος της βρισκόταν στο επίκεντρο των πολιτικών εξελίξεων, η κυρία Μπαζιάνα κρατούσε μια ουδέτερη και διακριτική στάση αποφεύγοντας τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Περιστέρα Μπαζιάνα είναι σύντροφος του νέου πρωθυπουργού τα τελευταία 23 χρόνια και μένουν κάτω από την ίδια στέγη γύρω στα 17 χρόνια . Συγκεκριμένα, διαμένουν σε ένα διαμέρισμα επταόροφης πολυκατοικίας στην Κυψέλη και δεν έχουν παντρευτεί αλλά έχουν υπογράψει σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης.

peristera-vradi-kiriakis5

peristera-vradi-kiriakis6

Γνωρίστηκαν όταν ακόμα ήταν μαθητές στο  Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων και από τότε είναι αχώριστοι. Είναι 40 χρονών – όσο ακριβώς και ο Αλέξης Τσιπρας – και  έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Ορφέα και τον Παύλο.

tsipra

Τα αγαπημένα της νησιά είναι η Αίγινα και η Κρήτη, ενώ λατρεύει τη μουσική του Θάνου Μικρούτσικου και γι’ αυτό είχε επισκεφτεί πολλές φορές με τον Αλέξη Τσίπρα την παράσταση που εκείνος έδινε στο Σταυρό του Νότου.