Όλη η αλήθεια για την κόντρα Αραβανή-Σπυροπούλου (βίντεο)

Η Ευαγγελία Αραβανή βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό αποκαλύπτοντας την αλήθεια για όσα δημοσιεύτηκαν σχετικά με τη κόντρα της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Φαίη Σκορδά την ρώτησε για το θέμα αυτό, αλλά και γενικότερα για το παρελθόν της με την Σπυροπούλου, με την Ευαγγελία να δηλώνει: «Ειπώθηκε ότι εγώ ήμουν αυτή που απαίτησε να μην είναι μέσα στους υποψήφιους, το οποίο δεν συνέβη ποτέ. Όταν εγώ πήγα να κλείσουμε τη συμφωνία, μετά έμαθα ποια είναι και τα ζευγάρια. Δεν θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία».

Όσο αφορά στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» από την οποία έκανε ένα σύντομο πέρασμα και τελικά την έδιωξαν ανέφερε: «Εκείνη τη χρονιά έφυγα από την εκπομπή γρήγορα. Με έδιωξαν. Με είχε στεναχωρήσει αρκετά, γιατί ήταν κάτι που ήθελα πολύ να το κάνω και από τη στιγμή που είχα περάσει από τη δοκιμασία του δοκιμαστικού και με πήραν, ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη. Οπότε όταν στις τρεις εβδομάδες όλο αυτό ήρθε κάποιος και μου το πήρε πίσω και διακόπηκε η συνεργασία έτσι άδοξα… Με κάλεσαν ένα απόγευμα στα γραφεία και μου ανακοίνωσαν ότι πρέπει να σταματήσει εδώ η συνεργασία μας και λόγος τότε ήταν ότι ήμασταν αρκετοί άνθρωποι στον καναπέ και από ένα σημείο και μετά γινόμασταν πολλοί. Μου πήρε λίγο χρόνο αλλά όλα καλά».

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα: