Επτά celebrities που ξέρουν πολύ καλά να διαχειρίζονται τα χρήματα τους

Υπάρχουν  celebrities που έχουν κερδίσει τεράστια πόσα αλλά δεν μπόρεσαν να τα διαχειριστούν σωστά και πτωχεύσαν. Οι υπάρχουν όμως και αυτοί που όχι μόνο εκτιμούν τα χρήματα τους αλλά γνωρίζουν που και πως θα τα επενδύσουν για να τα πολλαπλασιάσουν.

Τέτοια λαμπρά παραδείγματα σωστής οικονομικής διαχειρίσεις αποτελούν οι παρακάτω:

Zooey Deschanel

Η Αμερικανίδα ηθοποιός κατάφερε να αποταμιεύσει το 76% του ετήσιου εισοδήματος της. Mε ποιον τρόπο το κατάφερε αυτό; Φυσικά με τον πιο απλό τρόπο: να ξοδεύει κάθε χρόνο λιγότερα χρήματα απ’ όσα κέρδιζε.

zooey-deschanel

Sarah Jessica Parker

Η αγαπημένη μας ηθοποιός διατηρεί μια λίγο παλιομοδίτικη στάση σχετικά με τα οικονομικά της, η οποία ωστόσο της έχει εξοικονομήσει αρκετά χρήματα. Αν και ο γιος της γεννήθηκε μες στην αφθονία τον έχει διαπαιδαγωγήσει έτσι ώστε να είναι ταπεινός και να μην ζητάει πράγματα σε υπερβολικό βαθμό. Εντύπωση μας κάνει ότι τα ρούχα και τα παιχνίδια που χρησιμοποιεί είναι από τα ξαδέλφια του.

Sarah

Ashton Kutcher

Μπορεί να έχει παίξει τον αφελή σε πολλούς ρόλους, αλλά στην πραγματική του ζωή μόνο έτσι δεν μπορούμε να τον χαρακτηρίσουμε. Ο αγαπημένος μας ηθοποιός δεν αφήνει τα οικονομικά του στην τύχη αλλά ο ίδιος έχει κάνει πολλές πετυχημένες επενδύσεις.

Ashton-Kutcher

Will Smith

Ο Will Smith έχει πει το έξης πετυχημένο: ‘Οι περισσότεροι άνθρωποι ξοδεύουν χρήματα που δεν έχουν, για να αγοράσουν πράγματα που δεν θέλουν, για να εντυπωσιάσουν ανθρώπους που δεν συμπαθούν’. Ξέρει πολύ καλά πως να μαζεύει καθώς και πώς να ξοδεύει τα χρήματα του. Οικονομικά λάθη του παρελθόντος τον έκαναν πιο ώριμο σ’ αυτό το αντικείμενο.

will-smith-image2

Tyra Banks

H Tyra Banks δεν είναι γνωστή μόνο για την ομορφιά της αλλά και για το επιχειρηματικό της μυαλό. Η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια είναι απόφοιτη του Harvard Business School και έχει καταφέρει να δημιουργήσει τις δικές της επιχειρήσεις εκμεταλλευόμενη το 100% της γνώσης της σε αυτό το κομμάτι.

tyrabanks

Keanu Reeves

Ο αγαπημένος μας ηθοποιός είναι ένας από τους πιο ταπεινούς celebrities που υπάρχουν. Ζει σε διαμέρισμα και κυκλοφορεί με τα μέσα μεταφοράς για να πάει στην δουλειά του. Το κλειδί της επιτυχίας είναι γι’ αυτόν να μην ξοδεύει ασύστολα αλλά με τα χρήματα που κερδίζει να μεγαλώνει το budget του.

keanu

Dave Grohl

Ο διάσημος  ντράμερ του συγκροτήματος Foo Fighters δεν ξοδεύει τα χρήματα του γιατί φοβάται, όπως λέει ο ίδιος. Θέλει να εξασφαλίσει την περιουσία του και για το μέλλον.

davegrohl