Πρόδρομος Καθηνιώτης: Ο Ντάνος θα είναι ο νικητής του Survivor - Είναι αυθεντικός (βίντεο)

Στην εκπομπή “LaBiriBiri” βρέθηκε σήμερα καλεσμένος ο Πρόδρομος Καθηνιώτης. Ο πρώην παίκτης του Big Brother μίλησε για τη σχέση του με τον Ντάνο, αλλά και για την μπλούζα που «έφτιαξε» για τον παίκτη των Διάσημων.

«Με τον Γιώργο είμαστε πολλά χρόνια φίλοι, από το 2006-7, κάπου εκεί. Δεν ήξερα αν θα πάει ή όχι, δεν είχα ιδέα, δεν το είπε σε κανένα εκτός νησιού. Καλύτερα που έγινε έτσι, και είναι πιο αυθόρμητος. Αν και βλέπω ότι στο τέλος οι υπόλοιποι έχουν καταλάβει ότι δεν πρέπει να ψηφίζουν τον Ντάνο και έχουν κάνει λίγο πίσω.

Όλα αυτά με την πίστη του Ντάνου εγώ δεν τα ήξερα, απλά ήξερα ότι είναι θρήσκος και πηγαίνει στην εκκλησία, όπως όλοι οι χριστιανοί ορθόδοξοι. Έχει κάνει δώρο στην Ευαγγελίστρια μια εικόνα, κάνει το σταυρό του και ζητά τη βοήθεια από την εικόνα!» είπε ο Πρόδρομος, ενώ η Χριστίνα Λαμπίρη αποκάλυψε ότι και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε τον σταυρό της χτες, αλλά για ελάχιστα καρέ, και η παραγωγή μάλλον επέλεξε να το αποκρύψει.

«Το αυθεντικό πάντα περνάει, αν κάνεις πράγματα που δεν είναι επιτηδευμένα, ο κόσμος το αγαπάει!»

Ο πρώην παίκτης του Big Brother έδειξε στον αέρα και την μπλούζα που «έφτιαξε» για τον Ντάνο, πάνω στην οποία έχει τυπώσει το σύνθημα: «1,2,3 Ντάνος!!!»Ο Ντάνος είναι από μόνος του ισχυρή προσωπικότητα βέβαια, δεν χρειάζεται κάποιον άλλο να τον στηρίξει, το έχετε καταλάβει ότι θα είναι ο νικητής του Survivor! Από το Facebook το πήρα και το ανέβασα το μπλουζάκι!» είπε χαρακτηριστικά, αδειάζοντας στον αέρα την παρουσιάστρια, η οποία προσπάθησε να κρύψει την αμηχανία της χαμογελώντας.

Δείτε τα βίντεο: