Σφάζονται οι διαφημιστικές στα πόδια του Ντάνου- Πάνω από 1εκατ. ευρώ οι προτάσεις που τον περιμένουν

Μπορεί στην αρχή να μην πίστευε κανένας ότι το Survivor θα φτάσει εκεί που έφθασε και πως θα βοηθήσει τόσο πολύ αρκετούς παίκτες, αλλά αποδείχτηκε το αντίθετο.

Την μεγαλύτερη απήχηση όμως έχει ο Γιώργος Αγγελόπουλος που ξεκίνησε από την Σκιάθο για τον Άγιο Δομίνικο με σκοπό να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο.

Πέραν του μεγάλου επάθλου που διεκδικεί, όταν βγει από το παιχνίδι τον περιμένουν πολλές διαφημιστικές προτάσεις με υπέρογκες απολαβές.

Χαρακτηριστική περίπτωση είναι ότι όταν ο Ντάνος είχε κερδίσει ένα έπαθλο και μίλησε γι’ αυτό με τα καλύτερα λόγια, κάνοντας έμμεση διαφήμιση, οι πωλήσεις του συγκεκριμένου προϊόντος αυξήθηκαν κατακόρυφα.  Έτσι λοιπόν μεγάλες εταιρίες έχουν αρχίσει να τον βλέπουν με άλλο μάτι και να περιμένουν πως και πως να επιστρέψει στην Ελλάδα για να τον …αρπάξουν.

Με έναν γρήγορο υπολογισμό ο Ντάνος, που ακόμα βρίσκεται στο παιχνίδι και δεν μπορεί να φανταστεί τι τον περιμένει όταν βγει, αναμένεται να δεχθεί προτάσεις για διαφημίσεις προϊόντων, με απολαβές, στο σύνολό τους, 1εκατ. ευρώ.

Μία μεγάλη γαλακτοκομική εταιρία του προσφέρει 600.000 ευρώ για να διαφημίσει γιαούρτια και παγωτά.

Μια άλλη πολύ γνωστή εταιρία, η “RedBull” του προσφέρει 200.000 ευρώ για να της διαφημίσει το  full energy ποτό της, με ένα extreme διαφημιστικό, ακριβώς στα μέτρα του.

Μία ακόμα επιχείρηση εσωρούχων του προσφέρει 50.000 ευρώ για την καμπάνια της σεζόν αλλά μαζί στην καμπάνια να είναι και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που και αυτή θα πάρει 50.000 ευρώ.  

Επίσης μια πολύ γνωστή αντιπροσωπεία αυτοκινήτων τον θέλει πρόσωπο της καμπάνιας για ένα νέο μοντέλο αυτοκινήτου. Προσφέροντας του 20.000 χιλιάδες ευρώ και αυτοκίνητο.

Ποσόν που αγγίζει το 1.000.000 ευρώ και αυτά μόνο τώρα, που ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρίσκεται ακόμα στο παιχνίδι.

Το τι έχει να γίνει μόλις βγει το περιμένουμε…

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεύτερη σε υπέρογκες προτάσεις είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.