Survivor: Ποιος παίκτης αποχωρεί απόψε - Ποιοι παίκτες πηγαίνουν στον ημιτελικό 

Το πρώτο ατομικό αγώνισμα ασυλίας έρχεται απόψε το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Οι παίκτες μετά τον αγώνα ασυλίας θα μεταβούν στο Συμβούλιο του Νησιού, όπου εκεί ο κάθε παίκτης θα ψηφίζει όποιον παίκτη θέλει και σύμφωνα με την 24ωρη ψηφοφορία θα αποχωρήσει ο παίκτης που βρίσκεται τελευταίος στην ψηφοφορία του κοινού.

Ποιοι παίκτες πέρασαν στον ημιτελικό;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της μεσημεριανής εκπομπής του Epsilon «στον ημιτελικό θα είναι σίγουρα ο Ντάνος, θα είναι σίγουρα ο Μάριος και βεβαίως θα είναι σίγουρα ο Βασάλος. Ποιος θα είναι ο τέταρτος; Παιδιά αν θέλετε το πιστεύετε, πηγή έγκυρη μου είπε ότι παίζεται ανάμεσα σε Σπαλιάρα και μισθοφόρο».             

Πού θα βρίσκονται οι παίκτες μέχρι τον ημιτελικό του Survivor;

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη: «Τα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο έχουν ολοκληρωθεί. Ξημερώματα Σαββάτου επιστρέφουν στην Ελλάδα. Στην Αθήνα θα έρθουν οι άνθρωποι της παραγωγής. Οι τέσσερις που θα φτάσουν στον ημιτελικό θα ξεκουραστούν στα παράλια της Τουρκίας».

Στο μεταξύ, απόψε το βράδυ ο κάθε παίκτης θα πρέπει να προστατέψει τον εαυτό του προκειμένου να προχωρήσει και στην επόμενη φάση του παιχνιδιού. Οι δύο καλύτεροι παίκτες του αποψινού αγώνα θα κερδίσουν την προσωπική ασυλία. Αργότερα, στο «Συμβούλιο του Νησιού» όλοι μαζί ψηφίζουν κι από την ψηφοφορία προκύπτει ένας υποψήφιος.  Δύο ακόμη υποψήφιοι προς αποχώρηση θα προταθούν από τους δύο παίκτες που έχουν κερδίσει την ατομική ασυλία. Στο τέλος του επεισοδίου ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει ποιος παίκτης αποχωρεί από το Survivor, με βάση τη λίστα δημοτικότητας των παικτών.