Survivor: Επική νίκη Ντάνου 10 - 6 εναντίον των Μαχητών- Ατομικό πλέον το παιχνίδι!

Σάρωσε χθες ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αντιμετωπίζοντας  μόνος του και τους 4 Μαχητές!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τραυματίστηκε στο γόνατό της μετά το πρώτο κιόλας ματς, κι έτσι ο Ντάνος αναγκάστηκε να παίξει μόνος του σχεδόν για όλο το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα ο παίκτης του Survivor απ’ τη Σκιάθο  ανέβηκε 15 φορές στη δοκό ισορροπίας και πήρε το παιχνίδι με νίκη 10 -6 εναντίον των Μαχητών.

«Νομίζω μπήκε μέσα στον αγώνα και τα «είπε» όλα! Πραγματικά είναι ένας πάρα πολύ δυνατός παίκτης. Δεν έχω να πω πολλά πράγματα. Ποντάρω στο άλογο που λέγεται Ντάνος. Έδειξε ποιος είναι. Έδειξε τα δόντια του. Ένας εξαιρετικός παίκτης.» είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη με τη λήξη του αγωνίσματος για τον συμπαίκτη της.

Ο χθεσινός τραυματισμός της Ευρυδίκης ανάγκασε όμως την παραγωγή του παιχνιδιού να αλλάξει νωρίτερα το παιχνίδι, από ομαδικό σε ατομικό. Αυτό ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου:

«Είχαμε στο μυαλό μας ότι θα μπορούν να αγωνίζονται και οι δύο. Ο τραυματισμός της Ευρυδίκης αλλάζει πλέον τα δεδομένα. Για αυτό από σήμερα και μέχρι το τέλος του φετινού Survivor, το παιχνίδι γίνεται ατομικό. Από εδώ και πέρα λοιπόν, νικητής σε κάθε αγώνισμα, θα είναι μόνο ένας παίκτης» ακούγεται να λέει ο Σάκης Τανιμανίδης.