Ο καβγάς του στέρησε την παρουσία του στο reality: Εκτός Epsilon ο Νίκος Καρβέλας

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγες ώρες ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon, γνωστοποιώντας ότι διακόπτει την συνεργασία του με τον Νίκο Καρβέλα.

Φαίνεται πως ο άγριος καυγάς που είχαν οι δυο άντρες στο τηλεοπτικό σόου Star Academy του Σαββάτου δεν “επουλώθηκε” με τον Νίκο Καρβέλα να βρίσκεται εκτός της τηλεοπτικής στέγης του Epsilon.

Τι ακριβώς είχε συμβεί:

Ο πρωτοφανής καβγάς ξέσπασε το βράδυ του Σαββάτου στο show του Epsilon, Star Academy, ανάμεσα στον Νίκο Καρβέλα και τον Μένιο Φουρθιώτη. Ο μουσικοσυνθέτης διαμαρτυρήθηκε στον αέρα που δεν του δόθηκε ο λόγος για να κάνει την κριτική του δυο φορές και ξέσπασε κατά του παρουσιαστή, ο οποίος ήθελε να συνεχίσουν την διαδικασία του show και θέλησε αρχικά να του αφαιρέσει το λόγο κλείνοντας του το μικρόφωνο.

«Παρακαλώ πολύ! Αν συνεχίσετε θα κλείσω το μικρόφωνο. Κύριε Ασπρούλια παρακαλώ πολύ κόψτε του τον ήχο» είπε ο Μένιος Φουρθιώτης.

Στην επόμενη διαγωνιζόμενη ο παρουσιαστής έδωσε το λόγο στον κριτή, όμως ο Νίκος Καρβέλας επανήλθε δριμύτερος και αυτή τη φορά η κριτική του αφορούσε στον ίδιο τον παρουσιαστή.

Δείτε το βίντεο από τον καβγά: