Η Μπελούτσι για το διαζύγιό της: «O,τι είχα χτίσει εκλάπη μέσα σε λίγες στιγμές»

Η Μπελούτσι πληγωμένη μιλάει για το διαζύγιό της: «O,τι είχα χτίσει εκλάπη μέσα σε λίγες στιγμές».

Η καλλονή ηθοποιός σε συνέντευξή της στο γαλλικό περιοδικό Paris Match εξήγησε πόσο πολύ πληγώθηκε αλλά και δυσκολεύθηκε να ξαναπατήσει στα πόδια της, μετά το διαζύγιό της με τον Βενσάν Κασέλ.

Η Ιταλίδα ηθοποιός παραδέχθηκε πως μετά από μία σχέση 20 ετών και έγγαμου βίου 14 ετών, όταν έφτασε η στιγμή του διαζυγίου αισθανόταν εντελώς χαμένη.

«Εκείνη τη στιγμή αισθανόμουν εντελώς χαμένη. Ό,τι είχα χτίσει, εκλάπη μέσα σε λίγες στιγμές την επομένη του διαζυγίου. Μετά από μία σχέση είκοσι χρόνων, έπρεπε να ξαναφτιάξω τη ζωή μου», λέει η Μπελούτσι σε κάποιο σημείο της συνέντευξης και συνεχίζει: «Για να είναι γλυκιά η ζωή, για να επιβιώσουμε και για να μην υποφέρουμε, είναι πιθανό να κλείνουμε τα μάτια σε κάποια πράγματα και να βλέπουμε μόνο τα ωραία. Μέχρι την ημέρα που συνειδητοποιούμε ότι είμαστε περιτριγυρισμένοι από άτομα που δεν είναι αναγκαστικά καλά για εμάς», πρόσθεσε η 52χρονη ηθοποιός.

Η Μόνικα Μπελούτσι θα είναι για δεύτερη φορά στη ζωή της η οικοδέσποινα των τελετών έναρξης και λήξης του Φεστιβάλ των Κανών.

bel-mon