Run, Mπόρις Τζόνσον, run: Ο Βρετανός υπουργός κάνει τζόκινγκ και τα media party!

Η αλήθεια είναι πως ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών, Μπόρις Τζόνσον δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί γέλια μέχρι δακρύων, τόσο εντός όσο και εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο Μπόρις Τζόνσον αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από την ρουτίνα του υπουργείου, κάνοντας τζόκινγκ σε πάρκο του Νιουκάστλ. Όμως δεν είναι τόσο τα περιττά του κιλά που τράβηξαν τα βλέμματα των περαστικών, αλλά η… φανταχτερή του εμφάνιση. Σαν να ήθελε να μιμηθεί τον Φόρεστ Καμπ ή επειδή απλώς η ντουλάπα σου έχει τρανταχτές ελλείψεις!

c5vwk8iwyaai02b

Κόκκινο λουλουδάτο χαβανέζικο σορτς, κοκκινόμαυρο ριγέ σκούφο κι ένα ιδρωμένο μπλουζάκι πόλο ήταν τα ρούχα που συνδύασε ο Τζόνσον για να αθληθεί με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης να σχολιάζουν καυστικά την εμφάνιση του.

Και μπορεί τα σχόλια του βρετανικού τύπου, όπως το ” Ο Τζόνσον έραψε τα σορτς από τις κουρτίνες του” να κατέκλυσαν τα ΜΜΕ της Μεγάλης Βρετανίας, ωστόσο ο “τροφαντός” υπουργός δεν δίνει “δεκάρα τσακιστή” για την εμφάνισή του, ενώ εν όψει υλοποίησης του Brexit, αναμένεται να ανεβάσει κατακόρυφα ρυθμούς!