Το Λονδίνο "γέμισε" Μέγκαν - Παντού γκράφιτι με το κορίτσι του πρίγκιπα Χάρυ

Εκτός από τον πρίγκιπα Χάρυ που συνδέεται συναισθηματικά μαζί της, φαίνεται ότι “αδυναμία” την Μέγκαν Μαρκλ έχει και ο καλλιτέχνης αμερικανικής καταγωγής με το ψευδώνυμο «Πήγασος», ο οποίος γέμισε τους δρόμους του Λονδίνου με γκράφιτι που απεικονίζουν την – επίσης αμερικανίδα – 35χρονη.

meganΟι φήμες ότι η σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι είναι σοβαρή έχουν εντείνει το ενδιαφέρον του βρετανικού κοινού γεγονός που “ενέπνευσε” τον “Πήγασο” ώστε να δημιουργήσει το αμφιλεγόμενο γκράφιτι, στο οποίο απεικονίζεται η Μαρκλ να φορά ένα μίνι φόρεμα με την αμερικανική σημαία, την τιάρα της πριγκίπισσας Νταϊάνας, ενώ την προστατεύουν δύο φρουροί από την φρουρά της βασίλισσας Ελισάβετ.

Τα γκράφιτι έκαναν την εμφάνισή τους σε τοίχους στις περιοχές Highbury και Islington. Ο ίδιος ο Πήγασος δήλωσε στην Daily Mail ότι ο κόσμος έχει ανταποκριθεί θετικά στα γκράφιτι με την Μέγκαν Μαρκλ και πολλοί σπεύδουν να τα φωτογραφίσουν.

Σημειώνεται ότι ο ίδιος καλλιτέχνης το 2014 είχε ζωγραφίσει σε τοίχο στο βόρειο Λονδίνο την Κέιτ Μίντλετον έγκυο με ένα στέμμα επάνω στην κοιλιά της. Όπως φαίνεται, έχει αδυναμία στις γυναίκες που σχετίζονται με την βασιλική οικογένεια.