Ο πρώην της Jolie θέλει να συνεργαστεί με τον Brad Pitt!

Αυτό και αν είναι είδηση…Ο πρώην σύζυγος της Angelina Jolie Billy Bob Thornton σε συνέντευξή του στο «Playboy» δήλωσε πως θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Brad Pitt.

«Αν και κάτι τέτοιο θα μπορούσε να προκαλέσει έκπληξη θα ήθελα πολύ να κάνω μια ταινία με τον Brad Pitt.» δήλωσε ο Thornton και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι θα ήμασταν πολύ καλοί μαζί».
Ο 61χρονος ηθοποιός δήλωσε στο περιοδικό πως παραμένουν ακόμα φίλοι με την Angelina Jolie αν και δεν έχουν συχνή επικοινωνία. «Δεν μιλάμε συχνά, δεν την έχω δει πέντε χρόνια. Αλλά  ξέρω ότι έχει περάσει πολλά. Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Και αυτή είναι μία από τους ανθρώπους που δεν με εγκατέλειψε. Ποτέ δεν το έχει κάνει» ανέφερε.

Θυμίζουμε πως ο Billy Bob Thornton παντρεύτηκε την κατά 20 χρόνια νεώτερή του Angelina Jolie το 2000 έπειτα από μία παθιασμένη σχέση που είχαν μεταξύ τους. Μάλιστα δε δίσταζαν και οι δύο να εκφράζουν το μέγεθος της αγάπης που είχαν ο ένας για τον άλλο με διάφορους τρόπους όπως με ένα τατουάζ που είχε κάνει στο αριστερό της χέρι της η Jolie στο οποίο έγραφε το όνομά του, αλλά και με το μενταγιόν που φορούσε στο λαιμό της στο οποίο κρεμόταν ένα μπουκαλάκι με το αίμα του Thornton.