Μεγάλη ανατροπή στο πολύκροτο διαζύγιο των Bradgelina

Οι εξελίξεις στο πιο περιβόητο διαζύγιο της δεκαετίας, δεν λένε να σταματήσουν.

Τα πράγματα με τους Bradgelina, ανατρέπονται εκ νέου σχετικά  με όλα όσα είχε υποστηρίξει η ηθοποιός για την ημέρα της πτήσης στο ιδιωτικό αεροσκάφος.

Τότε, η Angelina Jolie είχε υποστηρίξει πως ο Brad Pitt είχε βιαιοπραγήσει απέναντι στον μεγάλου τους γιου Madox κάτι που τώρα αμφισβητείται σοβαρά.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το RadarOnline δεν υπάρχει ούτε μία απόδειξη, που να αποδεικνύει πως ο ηθοποιός επιτέθηκε σε κάποιο από τα παιδιά του κατά τη διάρκεια της πτήσης στο Minneapolis.

Το RadarOnline μάλιστα, έχει στην κατοχή του συγκλονιστικά αρχεία της πτήσης από το Κέντρο ελέγχου της περιοχής στις 14 Σεπτέμβρη, που αποκαλύπτουν πως δεν υπήρξε κανένα σημάδι ύποπτου περιστατικού κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Το site αναφέρει πως η Angelina κατέθεσε αίτηση διαζυγίου αμέσως μετά την προσγείωση, ζητώντας την πλήρη φυσική επιμέλεια, ενώ λίγο αργότερα βγήκε και η φήμη της φιλονικίας Μάντοξ-Πιτ στη διάρκεια της πτήσης.

Ελπίζουμε το διάσημο πρώην ζευγάρι να αποκαλύψει σύντομα τον πραγματικό λόγο του χωρισμού και να σταματήσουν οι φήμες να οργιάζουν γύρω από αυτό.