Σκάνδαλο μεγατόνων με την Angelina Jolie!

Σοκ έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις για την σεξουαλική της ζωή της Angelina Jolie.

Η λέσχη Snctm είναι περιβόητη για τα πάρτι οργίων που διοργανώνει, στα οποία παίρνουν μέρος διάσημοι άνθρωποι του Hollywood.

Σύμφωνα με το RadarOnline εκτός από διάσημα μοντέλα και πλούσιους επιχειρηματίες, τακτικοί πελάτες είναι και οι ηθοποιοί Angelina Jolie, Brad Pitt και Gwyneth Paltrow, που είναι πρώην του Pitt, που πλέον είναι πρώην της Jolie.

Οι διάσημοι πελάτες πληρώνουν για να παρακολουθήσουν «ερωτικό θέατρο», που συνήθως λαμβάνει χώρα σε έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς, αλλά θα πρέπει να περάσουν από μια αυστηρή διαδικασία ελέγχου, πριν αρχίσουν να ερωτοτροπούν με άλλους επισκέπτες.

Η κάρτα για τους premier συνδρομητές κοστίζει 50.000 δολάρια και επιτρέπει την πρόσβαση σε μυστικά θεματικά δωμάτια, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Το διάσημο ζευγάρι είχε επισκεφτεί, μάλιστα, την λέσχη λίγους μόνο μήνες πριν από τον χωρισμό τους ενώ για να αποκρύψουν την ταυτότητα τους φόρεσαν μάσκες όπως στην ταινία «Eyes Wide Shut».

«H Angie ξεκίνησε να έρχεται μόνη», αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας στο Radar. «Ζήτησε μια γυναίκα να φορέσει ένα strap-on, για άλλη γυναίκα να τη χαϊδεύει με φτερό στα γεννητικά της όργανα, ενώ εκείνη έκανε στοματικό έρωτα σε έναν άντρα!».