Γνωστή ηθοποιός απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο

Η γνωστή ηθοποιός που γνωρίσαμε κυρίως μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Κλεμμένα όνειρα», πήδηξε τα κάγκελα του ψυχιατρείου για να το σκάσει.

Η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου, που νοσηλεύεται τον τελευταίο καιρό στο Δρομοκαΐτειο, φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, όμως η ίδια έχει την δική της εκδοχή.

Η ηθοποιός αναστατωμένη λίγα δευτερόλεπτα μετά την απόδραση της από το ίδρυμα, τηλεφώνησε στον φίλο της και ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα και ζήτησε βοήθεια. «Ειδοποίησε κάποιον να με σώσει! Πήδηξα από τα κάγκελα του Δρομοκαΐτειου, όπου ήμουν κλεισμένη για μια μέρα επειδή μου επιτέθηκαν οι άλλες τρόφιμες. Είμαι μια χαρά, απλά οι δικοί μου με βγάζουν τρελή για να δώσουν την περιουσία στον αδελφό μου», είπε η Τριανταφύλλη σύμφωνα με την εφημερίδα espresso.

6415641654-21

O πατέρας της ηθοποιού, που δέχτηκε τηλεφώνημα από τον Σπύρο Μπιμπίλα, είχε άλλη άποψη για τον εγκλεισμό της κόρης του.

«Είναι προσωπικά και ιατρικά προβλήματα και δεν θα ήθελα να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες. Η κόρη μου, η οποία τα τελευταία έξι χρόνια παρακολουθείται από γιατρό, πρέπει να πάρει τα φάρμακα της. Δεν την κλείσαμε με το ζόρι στο ψυχιατρείο. Υπήρξε κάποια κρίση. Θα σας πω μόνο ότι πήγε με τη μητέρα της για ψώνια στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων και τελικά βρέθηκαν στη Σπάρτη με το αυτοκίνητο που οδηγούσε η Τριανταφύλλη», δήλωσε ο πατέρας στον ηθοποιό.