Στιλίστρια ανέλαβε τον κακοντυμένο πρίγκιπα Γουίλιαμ

Ριζικές αλλαγές ξεκίνησε ο πρίγκιπας ο Γουίλιαμ στην γκαρνταρόμπα του μετά το δημοσίευμα περιοδικού το οποίο ανέφερε ότι με το ντύσιμό του μοιάζει περισσότερο με μεσίτη παρά με μελλοντικό βασιλιά.

Με αφορμή αυτό το γεγονός  η δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον ανέθεσε στην στιλίστριά της Νατάσα Αρτσερ να φρεσκάρει την ντουλάπα του συζύγου της.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η στιλίστρια του το έφερε στα  μαλακά λέγοντας του ότι η ανανέωση που θα του έκανε θα τον βοηθούσε να εκμεταλλευτεί και να φρεσκάρει την ντουλάπα του.

Η πρώτη κίνηση της στιλίστριας ήταν να πετάξει τα καφέ loafers του πρίγκιπα και τα πολυφορεμένα αθλητικά του.

Επίσης τα συντηρητικά παντελόνια του αντικαταστάθηκαν με άλλα σε πιο μοντέρνα γραμμή, που σταματούν στο ύψος του αστραγάλου τα οποία και συνδύασε με desert boots.

Για την περιοδεία στον Καναδά η 29χρονη στιίστρια επέλεξε για τον πρίγκιπα λινά σακάκια και πουλόβερ από τα τα J Crew, Jaeger και Reiss.

prince-stilistria-2

Για τις πιο επίσημες εμφανίσεις του ο πρίγκιπας φοράει κουστούμια από το Gieves & Hawkes, ενώ αποφεύγει δια ροπάλου τα σταυρωτά σακάκια τα οποία φοράει ο πατέρας του.

Η Τας, όπως είναι το υποκοριστικό της στιλίστριας θεωρείται μια από τις στενότερες φίλες της δούκισσας του Κέιμπριτζ από το 2014, όταν το παλάτι της ανέθεσε να κάνει λίγο πιο… βασιλικό το στιλ της Κέιτ Μίντλετον.

Σε κάθε περίπτωση όπως αναφέρει πηγή μιλώντας στη Daily Mail, ο πρίγκιπας Γούλιαμ δεν πρόκειται να ξαναβάλει τα λευκά Asics του τα οποία έμοιαζε να μην θέλει να αποχωριστεί με τίποτα φορώντας τα ξανά και ξανά πολλές φορές την τελευταία δεκαετία.

prince-william-11