Ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο - Αστρολογικές προβλέψεις για τις ταλαιπωρίες που θα προκαλέσει σε όλα τα ζώδια

Στην αστρολογία ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στην Παρθένο από 30/8 (16:03 ώρα Ελλάδος) έως 22/9 (8:30 ώρα Ελλάδος) και φέρνει καθυστερήσεις, αναβολές και δυσκολίες σε σχέσεις και συνεργασίες, θέματα υγείας και εργασίας που μας ταλαιπωρούν, ενώ θα συνειδητοποιήσουμε και θα βγουν στην επιφάνεια πολλές άρρωστες καταστάσεις.

ΚΡΙΟΣ
Όλες σας οι σχέσεις βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα με τον Ανάδρομο Ερμή το διάστημα από τις 30 Αυγούστου έως και τις 22 Σεπτεμβρίου. Δεν θα μπορείτε να αντιληφθείτε τις ανάγκες των άλλων και εκείνοι με τη σειρά τους τις δικές σας, με αποτέλεσμα να βρίσκεστε πολύ συχνά σε αντιπαράθεση λόγω έλλειψη επικοινωνίας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε το διάστημα αυτό, είναι να αφήσετε τους εγωισμούς και να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα για να δείτε αν μπορείτε να μάθετε να επικοινωνείτε μαζί τους. Νέες σχέσεις και συνεργασίες το διάστημα αυτό δεν ευνοούνται αφού οι δυσκολίες και οι αλλαγές που θα προκύψουν στην πορεία θα είναι τεράστιες. Δεν θα μπορείτε να συνεννοηθείτε με τους συνεργάτες σας και θα προκύψουν πολλές προστριβές στον εργασιακό σας χώρο. Αρκετές δυσκολίες με τον Ανάδρομο Ερμή θα επηρεάσουν αρνητικά και τον τομέα της υγείας και της εργασίας σας. Προσέξτε λίγο παραπάνω την υγεία σας και φροντίστε να ξεκουράζεστε συχνά για να μην την επιβαρύνετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ανάδρομος Ερμής το διάστημα από τις 30 Αυγούστου έως και τις 22 Σεπτεμβρίου θα σας βοηθήσει πολύ να οργανωθείτε καλύτερα αφού θα σας δώσει χρόνο να ασχοληθείτε με θέματα τάξης και οργάνωσης περισσότερο από ποτέ. Μπορείτε να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά και να βελτιώσετε τις συνθήκες της δουλειάς σας παρά τα προβλήματα που πιθανό να προκύψουν. Έτσι θα εξοικονομήσετε πολύ χρόνο στο παρόν και στο μέλλον έτσι ώστε να ασχοληθείτε και με άλλους τομείς. Προσέξτε όμως πολύ την υγεία σας και μην αφήσετε τον οργανισμό σας να εξαντληθεί, γιατί δεν θα καταφέρετε να τελειώσετε όλα αυτά που έχετε κατά νου. Ο Ανάδρομος Ερμής θα σας φέρει επίσης εμπόδια και δυσκολίες που θα προέρχονται από τον αισθηματικό τομέα, ή τον τομέα των παιδιών. Δεν θα έχετε και την καλύτερη επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ενώ πολλά από τα δημιουργικά σας σχέδια θα μείνουν στη μέση λόγω άλλων υποχρεώσεων. Μην παραμελείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα για χάρη της δουλειάς, και φροντίστε να εξοικονομήσετε τώρα χρόνο για ταξίδια που θα πάτε αργότερα μαζί τους, αν σας αφήσει η πολλή δουλειά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ανάδρομος Ερμής το διάστημα από τις 30 Αυγούστου έως και τις 22 Σεπτεμβρίου θα σας δημιουργήσει αρκετά προβλήματα σε θέματα που αφορούν κυρίως το σπίτι, την ακίνητή σας περιουσία, τα παιδιά και γενικότερα όλες τις σχεσεις σας. Θα αλλάξετε πολλές φορές γνώμη για τα πιο κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα καθώς θα έχετε πολλές αμφιβολίες για τη στάση και τις κινήσεις τους. Το διάστημα αυτό θα πρέπει να αποφύγετε το μεγάλο ρίσκο σε θέματα οικονομικά, αφού θα είναι πολύ εύκολο να χάσετε παρά να κερδίσετε. Ο Ανάδρομος Ερμής θα δημιουργήσει επίσης και προβλήματα επικοινωνίας με το περιβάλλον σας τόσο μεγάλα ώστε μπορεί να σας απομακρύνει από κάποια άτομα ή να προκαλέσει μια οριστική ρήξη. Μείνετε μακριά από αγοραπωλησίες ακινήτων, αποφύγετε μια μετακόμιση, μια αλλαγή κατοικίας ή ανακαινίσεις μέσα σε αυτή. Κάντε μόνο επισκευές με προσοχή να μην πάει κάτι στραβά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καθυστερήσεις, αναβολές και συνεχή μπερδέματα σε οτιδήποτε αφορά ταξίδια, μετακινήσεις, νέες συμφωνίες και συμβόλαια τουλάχιστον το διάστημα από τις 30 Αυγούστου έως και τις 22 Σεπτεμβρίου θα προκύψουν σίγουρα. Δεν θα πρέπει να πιέζετε τις καταστάσεις ακόμα κι αν θέλετε πολύ να αλλάξουν αφού οι συνθήκες δεν θα είναι και τόσο ευνοϊκές για να προχωρήσετε σε διαπραγματεύσεις και νέες συμφωνίες, ταξίδια και γενικότερα επικοινωνίες, μετακινήσεις και μεταφορές. Ο Ανάδρομος Ερμής θα σας φέρει επίσης πολλές αναποδιές σε όλες τις συνεννοήσεις σας με τους άλλους. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τα πολλά ταξίδια τις ημέρες αυτές, ή τουλάχιστον να είστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και να έχετε αγοράσει από πριν εισιτήρια, ή να έχετε ήδη κλείσει δωμάτια, γιατί πολλά απ’ αυτά που θα σας συμβούν δεν θα σας αρέσουν ή θα είναι πολύ διαφορετικά από αυτά που είχατε συμφωνήσει.

ΛΕΩΝ
Αν έχετε αποφασίσει να κάνετε αλλαγές σε θέματα οικονομικά το διάστημα από τις 30 Αυγούστου έως και τις 22 Σεπτεμβρίου που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος καλύτερα να τα αναβάλετε όσο είναι ακόμα καιρός, γιατί οι δυσκολίες θα είναι τεράστιες και σίγουρα δεν θα έχετε και τα αποτελέσματα που ελπίζετε. Το διάστημα αυτό, άλλα θα λέτε και άλλα θα καταλαβαίνουν ακόμα και τα πιο κοντινά σας πρόσωπα που σας ζουν από κοντά εδώ και πολύ καιρό και σας ξέρουν. Δεν θα είναι και τόσο εύκολη η επικοινωνία με τους άλλους αφού θα καταλάβετε πως υπάρχει τεράστια διαφορά απόψεων. Δυσκολίες θα υπάρχουν επίσης και σε θέματα πάγιων εσόδων όπου θα προκύψουν και οι περισσότερες καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένετε να εισπράξετε. Φροντίστε να μη σπαταλήσετε και αυτά που έχετε γιατί το πιθανότερο είναι πως δεν θα σας μείνει τίποτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Ανάδρομος Ερμής το διάστημα από τις 30 Αυγούστου έως και τις 22 Σεπτεμβρίου θα σας τα χαλάσει λίγο σε προσωπικό επίπεδο, αφού θα μειωθεί η αυτοπεποίθησή σας και οι αναποδιές θα σας κάνουν να μην πιστεύετε και τόσο πολύ στις δυνατότητές σας. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί για να μη χάσετε ευκαιρίες που θα μπορούσαν να αυξήσουν τα πάγια εισοδήματά σας, με λάθος κινήσεις, συζητήσεις, συμφωνίες ή ανάλογες παραλήψεις. Ο Ανάδρομος Ερμής δεν θα σας αφήσει να σκεφτείτε καθαρά και να πάρετε σημαντικές και λογικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Θα πρέπει να αποφύγετε όλα τα νέα ξεκινήματα και τις νέες σχέσεις, συνεργασίες ή συμφωνίες αυτό το διάστημα, ακόμα κι αν είναι μια φαινομενικά σημαντική ευκαιρία γιατί αργότερα μάλλον θα αποδειχθει… άνθρακας ο θησαυρός. Βελτιώστε πράγματα από τον εαυτό και τα ταλέντα σας για να νιώσετε πως αξίζετε κάτι καλύτερο σε όλους τους τομείς.

ΖΥΓΟΣ
Δύσκολα τα πράγματα με τον Ανάδρομο Ερμή το διάστημα από τις 30 Αυγούστου έως και τις 22 Σεπτεμβρίου κυρίως για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, την εργασία και την υγεία σας. Το διάστημα αυτό καλό θα ήταν να αποφύγετε όλα τα νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς αφού τα πράγματα δεν θα σας πάνε και τόσο καλά, τουλάχιστον όσο ίσως σας υπόσχονται οι άλλοι. Μείνετε μακριά από σχέσεις του παρελθόντος όπου αρκετά σας έχουν απογοητεύσει κατά το παρελθόν. Ο Ανάδρομος Ερμής θα σας φέρει επίσης μπελάδες που ανήκουν στο παρελθόν και πάλι στη ζωή σας και θα πρέπει να τους κόψετε το δρόμο για να μην ξαναπεράσετε τα ίδια. Τα ξεκαθαρίσματα με το παρελθόν είναι αναγκαία, αλλά δεν θα γλιτώσετε από αυτό μια και για πάντα. Κρατήστε χαρακτήρα και απομακρυνθείτε από κακές παρέες και βλαβερές συνήθειες που δεν σας έχουν κάνει και παλαιότερα καλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Παλιούς και νέους εχθρούς επιφυλάσσει για σας ο Ανάδρομος Ερμής το διάστημα από τις 30 Αυγούστου έως και τις 22 Σεπτεμβρίου καθώς φαίνεται πως πολλοί είναι αυτοί που θα κινηθούν το διάστημα αυτό παρασκηνιακά εις βάρος σας. Όλη αυτήν την περίοδο δεν θα πρέπει να εμπιστεύεστε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε και τόσο καλά και μπορεί να δρουν εναντίον σας κάτω από τη μύτη σας και να σας υποσκάπτουν. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τον τομέα των φίλων, αφού μάλλον από αυτούς είναι που θα απογοητευτείτε. Παλαιότεροι φίλοι μπορεί να σας ξαναθυμηθούν και να διορθώσετε λάθη που έχετε κάνει μαζί τους, αλλά και να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας. Ανακαλύψτε τα λάθη που έχετε κάνει με άτομα που εκτιμάτε ιδιαίτερα και ζητήστε τους συγνώμη. Η επιστροφή σε παλαιότερες σχέσεις, δεν θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε συναισθηματικά και ψυχικά, γι’ αυτό καλύτερα να τις αποφύγετε όσο κι αν σας βάλουν σε πειρασμό. Μη βάλετε το διάστημα αυτό καινούργιους στόχους και μην κάνετε καινούργια όνειρα που είναι ιδιαίτερα δύσκολο να πραγματοποιηθούν, γιατί θα απογοητευτείτε αφού δεν θα έχουν προοπτική εφόσον τα ξεκινήσετε τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πολλά θα αλλάξουν στους στόχους που έχετε βάλει με τον ανάδρομο Ερμή το διάστημα από τις 30 Αυγούστου έως και τις 22 Σεπτεμβρίου αφού και οι καταστάσεις γύρω σας συνεχώς θα αλλάζουν. Δεν θα πρέπει όμως να βιάζεστε γιατί υπάρχουν ακόμα πολλές αλλαγές στην πορεία. Μη στηρίζεστε στους άλλους γιατί σίγουρα εκείνοι δεν θα μπορέσουν να σας στηρίξουν όσο θέλετε ή ίσως να χρειάζεστε. Ο Ανάδρομος Ερμής φέρνει παράλληλα και πολλές αλλαγές στο περιβάλλον και στα επαγγελματικά σας σχέδια όπου θα είναι δύσκολο να εφαρμόσετε. Είναι πολύ πιθανό να κάνετε κινήσεις στο παρασκήνιο που θα σας αποφέρουν πολλά οφέλη αλλά θα πρέπει να προσέξετε πολύ τους ανταγωνιστές σας. Μόνο αν οργανωθείτε σωστά και φροντίσετε μόνοι μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια μπορείτε να πετύχετε σημαντικούς στόχους. Κινηθείτε παρασκηνιακά και μην ανακοινώσετε πουθενά ακόμα και τα άμεσα σχέδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην κλείσετε καμιά σημαντική συμφωνία το διάστημα από τις 30 Αυγούστου έως και τις 22 Σεπτεμβρίουόπου ο Ανάδρομος Ερμής επηρεάζει αρνητικά τα επαγγελματικά και γενικότερα τους στόχους σας. Πολλά είναι αυτά που θα αλλάξουν στην πορεία εξαιτίας των καθυστερήσεων, των μπερδεμάτων και των δυσκολιών που θα προκύψουν. Τα πράγματα δυσκολεύουν στην επικοινωνία σας με τα πρόσωπα που θέλετε και θα αρχίσετε να απομακρύνεστε από τους άλλους παρόλο που ίσως δεν το επιθυμείτε. Δεν θα είναι εύκολο για σας να πείσετε τους άλλους για τις ιδέες, τις απόψεις και γενικότερα τον τρόπο που βλέπετε κάποια πράγματα. Οι συχνές διαφωνίες και η διάσταση απόψεων πιθανό να φέρει μια προσωρινή ή ακόμα και οριστική διακοπή της επαφής σας με κάποιους ανθρώπους που μέχρι χτες ήταν πολύ κοντά σας. Μην υπόσχεστε πράγματα που θα σας είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιήσετε, όσο κι αν το θέλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ανάδρομος Ερμής το διάστημα από τις 30 Αυγούστου έως και τις 22 Σεπτεμβρίου θα φέρει πολλές καθυστερήσεις, δυσκολίες και μπερδέματα σε επαφές, συμφωνίες, επικοινωνία, σπουδές, μετακινήσεις καιταξίδια, γι’ αυτό μην ελπίζετε και πολλά απ’ όλα αυτά για να μην απογοητευτείτε. Αυτό το διάστημα μόνο αν ασχοληθείτε με ζητήματα ανάλογα που είχατε αφήσει στη μέση εδώ και καιρό και θέλετε τώρα να τα προχωρήσετε και να τα τελειώσετε μπορεί να σας βγει κάτι θετικό. Μπορείτε να πάτε ταξίδια ή να επισκεφτείτε μέρη που έχετε ξαναπάει και να μην πάτε κάπου για πρώτη φορά. Γενικότερα, θα πρέπει να αποφύγετε όλα τα καινούργια πράγματα, τις νέες επαφές και γνωριμίες, τα ταξίδια σε μέρη που δεν έχετε ξαναδεί. Δυσκολίες και συνεχείς αναβολές θα υπάρχουν για χρήματα που περιμένετε να πάρετε, τα οποία σας χρωστούν ή για κάποιο δάνειο. Αποφύγετε όλο αυτό το διάστημα να ζητήσετε εξωτερικό δανεισμό γιατί θα είναι πολύ δύσκολο να αποπληρώσετε τα χρήματα αυτά. Βρείτε τρόπους για να γίνεται πιο ανεξάρτητοι οικονομικά και να μην στηρίζεστε πουθενά εκτός από τις δικές σας δυνάμεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Ανάδρομος Ερμής το διάστημα από τις 30 Αυγούστου έως και τις 22 Σεπτεμβρίου δεν είναι και ότι καλύτερο για όλες σας τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Θα φέρει πολλά προβλήματα στον οικονομικό τομέα, αυξάνοντας κατακόρυφα τα έξοδά σας εκεί που δεν το περιμένετε, ενώ μπορείτε να επαναπροσδιορίσετε τις κινήσεις σας για να τα μειώσετε. Πολλά χρέη για υποθέσεις του παρελθόντος επανεμφανίζονται τώρα και θα θέλουν να τα ξεπληρώσετε άμεσα. Καλύτερα όμως να το αποφύγετε γιατί τίποτα δεν θα μπορέσετε να εξοφλήσετε τώρα, το οποίο δεν θα εμφανιστεί και πάλι αργότερα. Μην κάνετε έξοδα που δεν έχετε ανάγκη για να μην ξεμείνετε τελείως από χρήματα το διάστημα αυτό. Τα μπερδέματα θα είναι πολλά σε όλες σας τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Δεν θα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα άτομα που είναι δίπλα σας και αρκετές φορές το διάστημα αυτό θα αισθανθείτε πως δεν σας καταλαβαίνουν. Είναι πολύ πιθανό πολλά να αλλάξουν μέσα στις σχέσεις σας, φιλικές, αισθηματικές, επαγγελματικές, οικογενειακές από αυτά που θεωρούσατε ως δεδομένα. Θα ανακαλύψετε πολλά πράγματα γι’ αυτούς, τα οποία θα σας ανοίξουν ακόμα περισσότερο τα μάτια.

Πηγή: anew.gr