Σάλος με το φόρεμα της Δούκισσας που ήταν αντιγραφή!

Η Δούκισσα Νομικού για το χριστουγεννιάτικο live του DWTS 5 επέλεξε μια δημιουργία υψηλής ραπτικής Konstantinos Melis by Laskos.

Το see-through εορταστικό φόρεμα από μεταξωτό nude φιλέ αποτελείται από 19.000 κόκκινα κρύσταλλα, κεντημένα από το εξειδικευμένο team του οίκου και η περίτεχνη διαδικασία της ολοκλήρωσής του είχε ξεκινήσει πολύ καιρό πριν από την έναρξη του πέμπτου κύκλου της εκπομπής.

Η τεχνοτροπία του appliqué πάνω σε μάλλινα και μεταξωτά μοτίφ δίνει μια τρισδιάστατη αίσθηση Crystal Tattoo πάνω στο γυμνό σώμα της παρουσιάστριας, λένε χαρακτηριστικά οι σχεδιαστές, Κωνσταντίνος Μελής και Γιάννης Λάσκος.

H Δούκισσα, σε συνεργασία με τον προσωπικό της στιλίστα Χρήστο Αλεξανδρόπουλο, ολοκλήρωσε το look της με πέδιλα από το κατάστημα Gioventu.

douk2_0

 

Σάλος και κριτική
Ωστόσο, το φόρεμα της Δούκισσας Νομικού άναψε φωτιές όταν κάποιος αποκάλυψε ότι είναι… αντιγραφή!
Εξαλλος ο σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος επέκρινε δημόσια τους συναδέλφους του, λέγοντας πως το φόρεμά της είναι αντιγραφή διάσημου οίκου μόδας.

«Μόνο Ξεραζόλ! Μπορεί να Νοιώθω.. ΝΤΡΟΠΗ! Να λέγονται & Έλληνες σχεδιαστές!Μπορείτε φίλες μου να το αγοράσετε με 140 δολάρια κ σε όλα τα χρώματα! Και φυσικά σε ΠΟΛΥ καλή Ποιότητα! Όχι τούλι Μοναστηράκι…», έγραψε στο Instagram.

Ο ίδιος, βέβαια, έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως δεν έχει κάτι με τη Δούκισσα, αλλά με την αντιγραφή του φόρεματος. Έγραψε χαρακτηριστικά: «Η Δούκισσα είναι Καλλονή αναδεικνύει τα Πάντα…..!».

Αυτό είναι το πρωτότυπο φόρεμα που αντέγραψαν οι Ελληνες σχεδιαστές:

douk5

duk6

Πηγή:  http://www.iefimerida.gr/news/183870/salos-me-forema-tis-doykissas-poy-itan-antigrafi-eikones#ixzz3Md3gRWUq