Ο Τζέιμι Όλιβερ ξεσπά : "Δεν θέλω τον Μπόρις Τζόνσον για πρωθυπουργό"

Ο διάσημος Βρετανός σεφ  Τζέιμι Όλιβερ  ξεσπά μέσα από τις δηλώσεις του και παίρνει θέση για τα νέα δεδομένα της χώρα του.

Συγκεκριμένα, αποκαλύπτει πως θα μπορούσε να αποδεχτεί το Brexit, αλλά όχι και τον Μπόρις Τζόνσον στην θέση του Πρωθυπουργού της χώρας. Ο ίδιος διευκρίνισε πως συμβιβάζεται με την άσχημη κατάσταση που δημιουργήθηκε με το Brexit, αλλά με τίποτε με την προοπτική ο Τζόνσον να αναλάβει την πρωθυπουργία.

Σε ένα “εξαγριωμένο” μήνυμά του στο Instagram, ο Τζέιμι τονίζει πως δεν μπορεί να ζήσει με τον ‘Boris f****** Johnson’ στο νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ.

Ο Όλιβερ ολοκληρώνει τα ταξίδια του σε όλον τον κόσμο για να γνωρίσει και να παρουσιάσει τις κουζίνες διαφορετικών χωρών και με αφορμή την παραμονή του στην Σαρδηνία, γράφει:

“Γύρισα και είδα μια σημαία της ΕΕ. Συμβολικό και πολύ λυπηρό. Αλλά στην ζωή δεν μπορεί να έχει πάντα αυτό που θέλεις. Γι’αυτό παιδιά είτε ψηφίσατε μέσα ή έξω τώρα πρέπει να ενωθούμε για να αντιμετωπίσουμε τα επόμενα πέντε δύσκολα χρόνια”.

Το δημοψήφισμα “κομμάτιασε την Ευρώπη, χώρισε οικογένειες και δίχασε τη χώρα, αλλά η Βρετανία μίλησε”, είπε ο σεφ, ο οποίος πρόσθεσε πως τώρα ο ίδιος θα δουλέψει περισσότερο από ποτέ.

“Όμως ένα πράγμα σε παρακαλώ Βρετανία: αν ο Μπόρις Τζόνσον είναι Πρωθυπουργός, εγώ τελείωσα. Φεύγω”, κατέληξε.

jamie