Ο γάμος του καλοκαιριού στην Μύκονο θα κοστίσει 5 εκ. ευρώ

Το  διήμερο 8 και 9 Ιουλίου στην Μύκονο αναμένεται να είναι το πιο glamorous διήμερο του Καλοκαιριού.

Ο λόγος είναι ο γάμος-υπερπαραγωγή του Ελληνοαιγύπτιου μεγιστάνα Καρίμ Ελ Σιάτι με τον «Άγγελο» της Victoria’s Secret Ανα Μπεατρίς Μπάρος όπου θα πραγματοποιηθεί εκεί και όλοι εργάζονται πυρετωδώς!

baros1
Το κόστος του γάμου λέγεται ότι θα αγγίξει τα 5 εκατ. ευρώ και θα έχει τα πάντα: καλεσμένους από τον χώρο του διεθνούς jet set, κουμπάρα, όπως φημολογείται, την Αλεσάντρα Αμπρόσιο, δύο τουλάχιστον μυθικά πάρτι και άρωμα Ελλάδας και Αιγύπτου. Η οικογένεια του γαμπρού, που έχει αναλάβει να οργανώσει τα πάντα στην εντέλεια, δεν φείδεται εξόδων προκειμένου ο γάμος των δύο νέων να αφήσει εποχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον 15 -κάποιοι λένε 20- luxury βίλες έχουν κλειστεί για να φιλοξενήσουν τους υψηλούς καλεσμένους των δύο οικογενειών από διάφορα μέρη του κόσμου, ανάμεσά τους και κάποιους Ελληνες με πολύ ηχηρά επίθετα.

Τέσσερις απ’ αυτές βρίσκονται στην περιοχή του Ορνού και ανήκουν στην οικογένεια Αγγελόπουλου -πέρυσι είχε μείνει σε μία από αυτές ο Κριστιάνο Ρονάλντο-, η οποία βρίσκεται εκτός ελληνικών συνόρων, ενώ άλλες βρίσκονται στον Πάνορμο, στην Ψαρού και στο Καλό Λιβάδι. Ολες θα διαθέτουν προσωπικό το οποίο θα εξυπηρετεί 24 ώρες το 24ωρο τους υψηλούς καλεσμένους.

Ο νεαρός δισεκατομμυριούχος με τις ελληνικές ρίζες (η μητέρα του Ντόρα Θεοδώρου έλκει την καταγωγή της από την ελληνική παροικία της Αιγύπτου) και η αρραβωνιαστικιά του λατρεύουν το Νησί των Ανέμων και το επισκέπτονται σχεδόν κάθε καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες η  απόφασή τους να επισημοποιήσουν τη σχέση τους στη Μύκονο έγινε γνωστή από πέρυσι, ενώ η ημερομηνία του γάμου διέρρευσε στις αρχές του έτους.