Ίδρυμα στη μνήμη του Παντελίδη

Στα άμεσα σχέδια της Αθηνάς Παντελίδου, μητέρας του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη, είναι η δημιουργία ενός ιδρύματος το οποίο θα φέρει το όνομα του γιου της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, στόχος του ιδρύματος θα είναι να προσφέρει βοήθεια σε νέα παιδιά που έχουν όνειρο να γίνουν τραγουδιστές, αλλά δεν διαθέτουν την οικονομική δυνατότητα.

Η επιθυμία της Αθηνάς Παντελίδου έχει βρει σύμφωνη όλη την οικογένεια της και ήδη έχουν γίνει τα πρώτα βήματα για το σχεδιασμό και τη λειτουργία του, η οποία θα εξασφαλίζεται από μεγάλο μέρος των χρημάτων τα οποίοι θα εισπράττουν οι κληρονόμοι από τα πνευματικά δικαιώματα του Παντελή Παντελίδη.

«Είναι επιθυμία της κυρίας Αθηνάς και σύντομα θα υλοποιηθεί…» λένε άνθρωποι από το περιβάλλον της οικογένειας στην εφημερίδα. «Ο Παντελής πάντα βοηθούσε κόσμο. Έδωσε στην Ελένη Χατζίδου το τραγούδι “Χειρότερα” και ξεκίνησε αμέσως καριέρα, όπως και της Αμαρυλλίς, που ενώ ήταν τραγουδίστρια έκανε μπαμ με τις “Διαταγές” και η Ειρήνη Παπαδοπούλου απογειώθηκε με το “Ο καινούριος έρωτάς σου”» κατέληξαν.