Η γκάφα της Μαντόνα στο Instagram - Η ανάρτηση της για το Ορλάντο

Αντιδράσεις προκάλεσε η φωτογραφία που ανέβασε η Μαντόνα μετά το μακελειό στο Ορλάντο.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο η βασίλισσα της ποπ  φιλιέται παθιασμένα με την Μπρίτνει Σπίαρς στα βραβεία του MTV το 2003.

Τη φωτογραφία του καυτού φιλιού συνόδευε η λεζάντα: «Γκέι ή στρέιτ, όχι στο μίσος. Σταματήστε το μίσος. Σταματήστε τη βία. #revolutionoflove».

mado-1

Η ανάρτηση έγινε και στους δυο προσωπικούς λογαριασμούς της ποπ σταρ, το Twitter και το instagram την Κυριακή και προκάλεσε την οργή των θαυμαστών της οι οποίοι έσπευσαν να το σχολιάσουν.

«Αλήθεια; 50 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και εσύ ασχολείσαι με τον εαυτό σου;» διερωτήθηκε ένας χρήστης. «Δεν είσαι λεσβία και αυτό είναι ένα ψεύτικο φιλί» σχολίασε ένας άλλος. «Αυτή η ανάρτηση δείχνει ένα άλλο επίπεδο ασέβειας. Η δημοσιότητα δεν είναι το ίδιο με την αγάπη» έγραψε μια θαυμάστρια.

Αντιλαμβανόμενη τη γκάφα της, η βασίλισσα της ποπ, ανέβασε άλλη μια φωτογραφία γράφοντας χαρακτηριστικά ότι προσεύχεται για την παγκόσμια ειρήνη.

2Προσεύχεται για το Ορλάντο.

madon-5

«Δεν μπορείς να χρησιμοποιείς τη θρησκεία ως δικαιολογία για να συμπεριφέρεσαι άσχημα σε άλλους ανθρώπους. Δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι άσχημα με πρόσχημα τον Θεό. Ολοι αξίζουμε την αγάπη» έγραφε η φωτογραφία που απεικόνιζε την ίδια και αναρτήθηκε το βράδυ της Τρίτης.