H πριγκίπισσα Charlotte έκλεψε την παράσταση στο μπαλκόνι του Buckingham

Κάθε χρόνο έτσι και φέτος στα πλαίσια της «Trooping the Colour» παρέλασης και του εορτασμού των γενεθλίων της βασίλισσας Ελισάβετ, χιλιάδες Βρετανοί συγκεντρώθηκαν για να της ευχηθούν.

Όμως εκείνη την ημέρα μια άλλη μικρή κυρία κέρδισε τις εντυπώσεις και έκανε την Γηραιά Αλβιόνα όπως και όλο τον κόσμο να μιλούν για εκείνη.

Ο λόγος γίνεται για την  πριγκίπισσα Charlotte που έκανε το ντεμπούτο της στο ιστορικό μπαλκόνι του Buckingham και έγινε το επίκεντρο. Με ένα ροζ φουστάνι και στην αγκαλιά της μητέρας της, έμοιαζε χαρούμενη και κοιτούσε γύρω της όλο περιέργεια τα δρώμενα.

Στον φετινό εορτασμό για τα 90 χρόνια της βασίλισσας, την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William, εκτός από τα δύο αξιολάτρευτα παιδιά τους,  τη μικρή Charlotte και τον Prince George, πλαισίωναν και η Camilla με τον Κάρολο καθώς και ο πρίγκιπας Harry.

Μετά τη μικρή Charlotte, ξεχώριζε λόγω επιλογής χρώματος ρούχου και το τιμώμενο πρόσωπο,  η βασίλισσα Ελισάβετ που με την επιλογή αυτού του τόσο ζωηρού πράσινου συνόλου, έβαλε «φωτιά» στα social media!

Τα σχόλια πως είναι ίδια με τον Κέρμιτ, έδωσαν και πήραν…

GettyImages-539393878-980x632

Generated by IJG JPEG Library

Generated by IJG JPEG Library

Generated by IJG JPEG Library

TEAMS_539414978

Royals-Trooping-Colour-2016-Pictures Royals-Trooping-Colour-2016-Pictures-1