Τέλος η αγωνία για την Πωλίνα - Βρέθηκε ο γιος της

Αίσιο τέλος είχε η αγωνία της Πωλίνας με τον γιο της, ο οποίος δεν ήρθε στην Ελλάδα από τη Γλασκώβη – όπου σπουδάζει- την Κυριακή με την προγραμματισμένη πτήση.

Η Πωλίνα αναγκάστηκε να πάει στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να μπορέσει να μάθει πληροφορίες από τη αεροπορική εταιρεία. Η ελληνική αστυνομία έδωσε αμέσως σήμα στην Ιnterpol και η αναζήτηση ξεκίνησε, χωρίς να γνωρίζει τι μπορεί να έχει συμβεί.

image (1)

Τα ξημερώματα της Τετάρτης η δημοφιλής τραγουδίστρια, γνωστοποίησε μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook, ότι εντόπισε τον γιο της, ευχαριστώντας ταυτόχρονα για το ενδιαφέρον.

image

«Χίλια ευχαριστώ παλιοί, νέοι και άγνωστοι φίλοι μου… Οι περιπέτειες και οι δοκιμασίες χρειάζονται καμιά φορά για να μας θυμίζουν πόσο ευάλωτοι και μηδαμινοί είμαστε μπροστά στο απρόσμενο και πόσο δυνατοί κι ευλογημένοι όταν δεχόμαστε τόση αγάπη… Και ακόμα στους φίλους του γιου μου Ρωμανό, Δημήτρη, Rodrigo, Ελένη, Τάσο… μια τεράστια αγκαλιά. Χωρίς εσάς θα ήταν πολύ δύσκολο…» έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ λίγα λεπτά αργότερα σε ευχή φίλης της να πάνε όλα καλά, απάντησε πως όλα τέλειωσαν καλά, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.