Έτσι χώρισε η Αθηνά από τον Αλβάρο

Αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mail αποκαλύπτει την πραγματική ιστορία που κρύβεται πίσω από τον χωρισμό της Αθηνάς Ωνάση από τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο (Ντόντα).

Κάτι που επιβεβαιώνει η βρετανική εφημερίδα είναι το γεγονός ότι το ζευγάρι χώρισε εξαιτίας της απιστίας από πλευράς του Ντόντα.

“Πέτρα του σκανδάλου” ήταν η ξανθιά αδελφή ενός ιππέα διεθνούς φήμης, με την οποία το προσωπικό ασφαλείας της Αθηνάς τον έπιασε κυριολεκτικά στο κρεβάτι και μάλιστα σε εκείνο όπου κοιμάται με την πάμπλουτη κληρονόμο.

Ο Αλβάρο “έπεσε” στα πόδια των υπαλλήλων προκειμένου να μην τον “καρφώσουν” στην Αθηνά (η οποία είναι το πραγματικό αφεντικό τους καθώς πληρώνονται μόνο από εκείνη) ωστόσο τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα ήθελε…

Το περιστατικό σημειώθηκε στο τέλος της περσινής χρονιάς ενώ πηγή που επικαλείται η εφημερίδα αναφέρει ότι «τους ικέτευσε να μην της πουν τίποτα, αλλά ένας από αυτούς πήγε κατευθείαν στην Αθηνά. Εκείνη έφτιαξε αμέσως τις βαλίτσες της και έφυγε για την Ευρώπη».

Γνωστός του ζευγαριού, ο οποίος επίσης ασχολείται με το άθλημα της ιππασίας, σημείωσε ότι η απιστία του Άλβαρο ήταν απλώς ένα one-night stand, μία επιπόλαια επαφή στην οποία ο «Ντόντα» δεν σκόπευε να δώσει συνέχεια. Αυτό το γεγονός ωστόσο δεν φαίνεται πως παρηγορεί την τελευταία απόγονο των Ωνάση, η οποία δείχνει ανένδοτη για τον χωρισμό τους, παρά το γεγονός ότι ο μετανιωμένος σύζυγός της προσπαθεί να τη μεταπείσει.

Από την πλευρά του ο 43χρονος Ντόντα δηλώνει στο βραζιλιάνικο περιοδικό Epoca ότι βρίσκεται “στη μέση μιας καταιγίδας», συμπληρώνοντας ωστόσο ότι δεν είναι διατεθειμένος να παραιτηθεί από τη μάχη να ξανακερδίσει την αγαπημένη του. «Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα αγωνιστώ μέχρι τέλους», υπογράμμισε.